Marije
- Product of service:
- Evaluatie training Xl10
100% beveelt XL10 Training | Opleiding aan!
100% beveelt XL10 Training | Opleiding aan!
Hele fijne communicatie, duidelijke uitleg , leerzaam met een beetje humor en luchtigheid
Heel goed! Leerzaam!
Dit was een prettige ervaring
Een fijne training waar er goed rekening gehouden werd met iedereen.
Top!
Training is als positief ervaren
Ik vond de training leerzaam en realistisch
Blij dat het niet te veel rollenspel was, maar een goeie balans tussen theorie en praktijk
Vond het een prettige leeromging, speels en duidelijk leerzaam van andere collega's
Goed geregeld! Duidelijke informatie en ruimte voor eigen inbreng. Verder is het stof die goed toepasbaar is en kan je zelf je grenzen aangeven
Duidelijk
Goed. Duidelijk. Veel herkenbare punten.
Positief, de training was erg uitgebreid en duidelijk
Ja goed duidelijk!
XL10 Training | Opleiding verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
XL10 Training | Opleiding heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed! Leerzaam!
Dit was een prettige ervaring
Een fijne training waar er goed rekening gehouden werd met iedereen.
Top!
Training is als positief ervaren
Ik vond de training leerzaam en realistisch
Duidelijk
Goed. Duidelijk. Veel herkenbare punten.
Positief, de training was erg uitgebreid en duidelijk
Ja goed duidelijk!