Ronald
- Product of service:
- Evaluatie training Xl10
100% beveelt xl10 training en coaching aan!
100% beveelt xl10 training en coaching aan!
Zeer goed
Super fijne interactie! Veel inzichten gekregen.
Goed! Was een erg leuke middag
Dit is de eerste training via jullie. Maar echt een aanrader!
goed
Heb verder geen ervaring met XL10
Het was me nog niet bekend maar na de training van jeroen is het positief!
Fijne trainer en goede balans gebruik persoonlijke casuistiek en theorie. Organisatie kon op meerdere punten beter.
Mijn ervaring s goed. Genoeg handvatten gekregen om toe te passen
Zeer leuke ervaring
Goed, leuke en vooral leerzame training
Prettige leerervaring!
Fijne training waar je aandacht echt bijblijft. Gemotiveerd om de geleerde technieken toe te passen.
Jeroen heeft een hele fijne training gegeven
xl10 training en coaching verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
xl10 training en coaching heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Super fijne interactie! Veel inzichten gekregen.
Goed! Was een erg leuke middag
Dit is de eerste training via jullie. Maar echt een aanrader!
goed
Heb verder geen ervaring met XL10
Het was me nog niet bekend maar na de training van jeroen is het positief!
Mijn ervaring s goed. Genoeg handvatten gekregen om toe te passen
Zeer leuke ervaring