Nick Honig
- Snel contact
Redelijk ervaring
Fijn bedrijf
Heel plezierig
Kwaliteit van de LED-koplampen is uitstekend. Alles was perfect in orde en de klantenservice was ook top, echt 100%. Enkel de levertijd duurde iets langer dan verwacht, maar voor de rest ben ik zeer tevreden. Zeker aan te raden.
Duidelijke info op de site. Goede producten
Zeer netjes verpakt
Zeer goed
Prima ervaring. Makkelijk bestellen en betalen, goed product.
Goede ervaring
probleemloos
Geïnformeerd over de beschikbaarheid van een set koplamp-units voor mijn auto; kreeg snel reactie en werd netjes tewoord gestaan waarna ik een bestelling geplaats heb. Pakket kwam goed verpakt aan met GLS, maar de bezorgtijd was wat schommelend.
Perfect
Xenonlamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Xenonlamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel plezierig
Duidelijke info op de site. Goede producten
Zeer netjes verpakt
Zeer goed
Prima ervaring. Makkelijk bestellen en betalen, goed product.
Goede ervaring
probleemloos