Ruben Verschuren
- Sterke punten
- Goede prijzen, snelle verzending
Zie onder
Doen wat ze beloven, maar het tijdstip van leveren is afhankelijk van Post-NL...
Fijn contact via de mail nav enkele vragen die ik heb gesteld.
Goede ervaring, ik heb de lampen nog niet gemonteerd ivm ziekte.
Goede ervaring
Eerste keer besteld, ging goed, duidelijke wehshop
Excelent service and best price on market I ordered 2 Xenon Philips X-tremeVision +150% 4800k D1S Thursday at 23:45 and on Friday I got them home. Very happy!
Positief
Twee Philips Xenon Vision D1S 4300k - 85415VIC1 gekocht voor mini cooper s R56. Werken perfect en nu weer een gelijk lichtbeeld. Het zijn originele Philips lampen.
Super !
Hele goede service, snelle reactie
Koplampen waren snel geleverd helaas was er een intern stuk na een mail gestuurd te hebben kreeg ik gelijk nieuwe zonder problemen mooi opgelost alles werkt zo als het hoort jammer dat er een kapotte opgestuurd was maar kan gebeuren is heel netjes opgelost
Goed bedrijf, goede communicatie en snelle levering
Xenonlamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Xenonlamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Xenonlamp.nl
Langs de Heij 1-D
6136KR Sittard
Zie onder
Fijn contact via de mail nav enkele vragen die ik heb gesteld.
Goede ervaring, ik heb de lampen nog niet gemonteerd ivm ziekte.
Goede ervaring
Eerste keer besteld, ging goed, duidelijke wehshop