Jelle Groeneveld
- Sterke punten
- Accuraat en snel dus betrouwbaar
- Product of service:
- Filters luchtververser Zehner
Snelle bevestiging en levering per omgaande. Dus erg tevreden
De filters zijn anders dan op de afbeelding. Ik zocht ze met een blauwe zijde, zoals op de foto. Ik heb witte geleverd gekregen.
Slecht
Overzichtelijke site waardoor makkelijk keuzes te maken zijn.
Na een week nog geen verzendbevestiging of mijn bestelling ontvangen
Niet positief , bestelling na week nog niet ontvangen en geen reactie op 2 berichten
Ga hier volgende keer weer bestellen
Bestelling dd. 24/05/25 tot op heden (31/05/25) niets ontvangen. Op 30/05/25 telefonisch contact opgenomen met de firma. De verantwoordelijke zou ons telefonisch contacteren doch ook dit is niet gebeurd.
snelle levering
Kwalitatieve producten aan concurrentiële prijzen
Top bedrijf, nette prijzen, snelle levering
WTW-filtershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WTW-filtershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
WTW-filtershop.nl
De Vliet 3
8253PB Dronten
Slecht
Overzichtelijke site waardoor makkelijk keuzes te maken zijn.
Na een week nog geen verzendbevestiging of mijn bestelling ontvangen
Ga hier volgende keer weer bestellen