8.5 /10

checkbox92% beveelt WTW-filtershop.nl aan!

Donald Van Achte

Wierden

Op de website 3 sets besteld 3 filters geleverd

WTW filters

Antwoord WTW-filtershop.nl

Ik begrijp uw reactie. Op 24 maart hebben we in de webshop een set aangemaakt bestaande uit één carbon filter met twee G4 filters. U heeft besteld in februari. Toen kon alleen het losse carbon filter besteld worden. Als u liever de sets heeft, dan mag u de 3 losse carbon filters retourneren. Het geld wordt teruggestort en u kunt opnieuw sets gaan bestellen.

Veronique SIMON

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Quand je téléphone et que je demande pour un rendez-vous, personne ne me rappelle. Votre service client est en dessous de tout ! Gelieve u me contacteren : 0477/602 301

Niks
Système ventilation

Anneke Wandel

Snelle levering duidelijke webshop
Filter lucht ventilatie systeem

J.L. Bos

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Moeilijk te zeggen maar als u daarom vraagt. Antwoord is NIET positief. Niet op voorraad, en toen het pakje bij jullie binnen was gekomen. Was door u het verkeerde product geleverd, en een andere geleverd. Nog gebeld naar jullie en maar geaccepteerd. Bovendien kwam de vervoerder het pakje niet aan huis bezorgen. i.v.m. weg openbreking en kon het niet bezorgen ( 50 mtr lopen is te ver voor DHS )

Sterke niet ervaren.

Antwoord WTW-filtershop.nl

Als een product niet op voorraad is, dan vinden wij dat heel vervelend. Wij doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk te versturen. Het komt inderdaad wel eens voor dat er per ongeluk het verkeerde artikel wordt gestuurd. U mag dit altijd terugsturen. Dan versturen wij alsnog het product wat u heeft besteld. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan mag u het ook terugsturen. U hoeft geen producten te houden waar u niet blij mee bent. Dat DHL het pakket niet op uw huisadres heeft bezorgd, vind ik ook vervelend.

R.A. Grisnigt

prima bedrijf!

Snelle levering.
Product of service:
WTW filters en nu ook filters voor warmtepomp drogers!

Betty

Arjan Fortuin

Heel goed

Snelle service

Norbert Cretier

Compliment voor jullie dienstverlening !!

Verplicht mij tot niets.

Antwoord WTW-filtershop.nl

Wij hebben elkaar nog gesproken. Bedankt voor het prettige gesprek! Ik hoop dat de filters goed bevallen.

Jan van Dorst

Vlotte levering. Betaalbare producten

Eigen merk producten tegen sterk gereduceerde prijs tov merk producten.
Filterset inventum modul-air blue

Eric Dongen

Van A (bestellen) tot Z (leveren) een zeer goed bedrijf.

Duidelijke website ,makkelijk het nodige filter te vinden , wordt per omgaande toegestuurd met montage beschrijving ,sticker waar je de montagedatum kan vermelden.
WTW filter

Geert Wullaert

SterSterSterSterLege ster

Snel en efficient

Duidelijk orderproces
Valox 145 filterset 28

WTW-filtershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

WTW-filtershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juli 2013

WTW-filtershop.nl

WTW-Filtershop – specialist in filters voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen Wij leveren filters aan bedrijven, installateurs, particulieren, VvE’s en woningcorporaties. Als producent én leverancier bieden wij één van de grootste assortimenten gecertificeerde filters voor WTW- en luchtbehandelingsinstallaties. Meer dan 950 typen filters direct uit voorraad leverbaar. Een groot deel van onze WTW-filters produceren wij zelf onder het merk HQ-Filters — waardoor wij hoge kwaliteit kunnen garanderen tegen een scherpe en eerlijke prijs.

De Vliet 3

R.A. Grisnigt

prima bedrijf!

Snelle levering.
Product of service:
WTW filters en nu ook filters voor warmtepomp drogers!

Betty

Arjan Fortuin

Heel goed

Snelle service

Norbert Cretier

Compliment voor jullie dienstverlening !!

Verplicht mij tot niets.

Jan van Dorst

Vlotte levering. Betaalbare producten

Eigen merk producten tegen sterk gereduceerde prijs tov merk producten.
Filterset inventum modul-air blue

Eric Dongen

Van A (bestellen) tot Z (leveren) een zeer goed bedrijf.

WTW filter

Geert Wullaert