T. Vries
Op dit moment niet te beoordelen omdat nog 1/3 van de bestelling is geleverd, zonder aangegeven waarom. Op mijn mail is nog niet gereageerd.
- Sterke punten
- Duidelijke website
- Product of service:
- Filters voor ventielatieroosters
Late en verkeerde filters gekregen
PostNL zegt al 4 dagen het pakje te bezorgen, maar nog steeds niet gelukt. Triest! Wellicht voortaan GLS als pakketbezorger kiezen.
goed
Ik heb onlangs nieuwe filters besteld en zij leveren snel en prima product.
goedenavond, ik ben verbaasd. Wij wachten nog op het product. Wij hebben ook geen bericht ontvangen dat het pakket onderweg is of zo. Wij hebben ook geen bericht in de brievenbus ontvangen dat het bij buren is afgeleverd.
Tevreden
Perfect geregeld ik kreeg bericht dat filters niet allen op voorraad waren maar wel binnen enkele dagen
Order was snel geleverd, maar had het verkeerde product besteld. Snel en makkelijk omgeruild.
Na bestelling snelle levering
Filters passen niet en volgens de site wel. Geld nog steeds niet terug van retour.
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Goede kwaliteit filters, orderafhandeling erg matig. Ik mocht een gratis spuitbus om te reinigen toevoegen, maar die zat niet ik niet bij de levering, maar wel op de pakbon. Mijn ticket met de vraag wat er aan de hand is met die spuitbus staat al van 28/5 open en totaal geen reactie.
WTW-filtershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WTW-filtershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
WTW-filtershop.nl
De Vliet 3
8253PB Dronten
goed
Ik heb onlangs nieuwe filters besteld en zij leveren snel en prima product.
Tevreden
Na bestelling snelle levering