Arjan
- Snelle levering keurig verpakt. Prima
- Product of service:
- Filters voor Wtw unit
Heel goed
Overzichtelijk aanbod met zowel keuze voor basis als premium filters.
Locker was op afhaalpunt leeg. Melding gemaakt en vervolgens prima opgelost.
Correct en op tijd verstuurd
Filter werkt zoals die moet
Goede website makkelijk alles te vinden. Vragen worden snel beantwoord.
Eerste ervaring met dit bedrijf maar het gekochte artikel past niet
Goede duidelijke website.
Bestelling is niet aangekomen en geprobeerd met hun te bellen wat er aan de hand is. Aardige telefoniste kon mij niet helpen maar beloofde dat ik zou worden teruggebeld om de zending op te sporen. Helaas niet olgevolgd…
Snelle en correcte levering
Prima service en medewerking van de verzenddienst
Snelle reactie
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
WTW-filtershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WTW-filtershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
WTW-filtershop.nl
De Vliet 3
8253PB Dronten
Heel goed
Overzichtelijk aanbod met zowel keuze voor basis als premium filters.
Locker was op afhaalpunt leeg. Melding gemaakt en vervolgens prima opgelost.
Correct en op tijd verstuurd
Filter werkt zoals die moet
Goede website makkelijk alles te vinden. Vragen worden snel beantwoord.
Eerste ervaring met dit bedrijf maar het gekochte artikel past niet
Goede duidelijke website.