Marlon
- Sterke punten
- Had gebeld en werd erg goed geholpen
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Product of service:
- Nosagveer
Gekregen wat ik bestelde en àlles correct verlopen
Goede info, goed product
Zeer snelle en goede service. Ook goede beschrijvingen op de website!
Goed, alles is volgens afspraak afgehandeld.
Snelle levering en alles te vinden wat ik nodig had
Geleverd wat ik heb besteld. En ook snel
Correct, snel geleverd
Top, super goed verpakt en product zoals op de website
Aangenaam en professioneel
Uitstekend
Prima service, denken met je mee
Juiste materiaal op maat.
Top in materialen en service
Top producten en vlotte service
Wotex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wotex heeft de volgende resultaten bereikt:
Gekregen wat ik bestelde en àlles correct verlopen
Goede info, goed product
Zeer snelle en goede service. Ook goede beschrijvingen op de website!
Goed, alles is volgens afspraak afgehandeld.
Snelle levering en alles te vinden wat ik nodig had
Geleverd wat ik heb besteld. En ook snel
Correct, snel geleverd
Top, super goed verpakt en product zoals op de website
Aangenaam en professioneel
Uitstekend
Prima service, denken met je mee
Juiste materiaal op maat.
Top in materialen en service
Top producten en vlotte service