Hoekstra, partikulier
- Sterke punten
- Duidelijkheid, kwaliteit en prijs.
- Product of service:
- stoelveren voor zitting
redelijk schappelijk van prijs en snelle levering
Zeer vriendelijk snel en probleemoplossingsgericht
correcte en snelle levering
Prima. Verzending mag iets sneller.
Goede bedrijf
Online gezocht naar spiraal voor de bank. Duidelijke omschrijving en snelle levering.
Positief
Goed en eerlijk bedrijf. Ik had twee aparte bestellingen gedaan en kreeg een maal verzendkosten gerestitueerd zonder vragen. Producten en klant ervaring helemaal top.
Goed, duidelijk, snel en netjes, een goede webshop met vollop keuzes naar jouw wensen. Ik ben zeer tevreden en mocht het nodig zijn, dan kom ik graag terug.
Wotex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wotex heeft de volgende resultaten bereikt:
redelijk schappelijk van prijs en snelle levering
Zeer vriendelijk snel en probleemoplossingsgericht
correcte en snelle levering
Prima. Verzending mag iets sneller.
Goede bedrijf
Positief