Reviews

8.2 / 10
4039 beoordelingen
Schrijf beoordeling

90% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Bezorging/Afhalen
8.4/10
Bereikbaarheid showroom
8.8/10
Medewerkers/Verkopers
8.6/10
Persoonlijke aandacht
8.6/10
Showroom
8.4/10
Collectie meubelen
8.4/10

4039 Reviews

Wilschut

6/10

Mijn moeder en ik hebben gelijktijdig beiden een bankstel gekocht op 18 februari 2020. De showroom was overzichtelijk en de medewerker aardig en netjes. De banken zijn pas geleverd half juni! Corona... Mijn moeder en ik hebben gelijktijdig beiden een bankstel gekocht op 18 februari 2020. De showroom was overzichtelijk en de medewerker aardig en netjes. De banken zijn pas geleverd half juni! Corona of niet, de wachttijd was belachelijk lang. Ivm de Corona crisis werd mij vertelt dat de bank niet binnen gebracht zou worden en niet uitgepakt zou worden. Ik heb aangegeven dat ik zelf niet in staat ben om de banken naar binnen te tillen dus bij hoge uitzondering wilde ze dit dan wel doen. Ze pakte echter de banken niet uit. Bij mijn moeder hebben ze zowel de bank binnen gebracht als uitgepakt en de rotzooi mee genomen. Hele vreemde gang van zaken.


deckers

7/10

Goed geadviseerd alles correct afgehandeld tot bezorging toe vriendelijke jongens die meubels brachten.


Groen

8/10

Alle vrijheid om zelf eerst ronde te kijken. Adviseur geeft aan in de buurt te zijn voor vragen. Dus geen pushing!

Verbeterpunt:
Bij aflevering dient te worden getekend voor goede...
Alle vrijheid om zelf eerst ronde te kijken. Adviseur geeft aan in de buurt te zijn voor vragen. Dus geen pushing!

Verbeterpunt:
Bij aflevering dient te worden getekend voor goede ontvangst terwijl de meubels nog in de verpakking zitten. De bezorger is direct hierna vertrokken, zodat je dit niet direct kunt constateren.
Gelukkig was alles in goede staat, maar toch roept dit vragen op.


I geerling

5/10

Alles was goed tot de levering zo schandalig en daar heb ik. Dan zoveel geld voor betaald


Y. Rutjens

9/10

In een impuls naar binnengegaan. Binnen no -time geholpen door een hele aardige behulpzame en ervaren verkoper. En bankstel gekocht waar ik meteen op viel. Staat nu te pronken bij mij thuis. Wel... In een impuls naar binnengegaan. Binnen no -time geholpen door een hele aardige behulpzame en ervaren verkoper. En bankstel gekocht waar ik meteen op viel. Staat nu te pronken bij mij thuis. Wel spannend omdat ik een hele andere kleur had gekozen. Maar ik ben zeer tevreden.


Woonsquare

8/10

Wij hebben een fijne verloop gehad met het kopen en het leveren van onze meubels. Al onze oude spulletjes werden mee terug genomen en de mannen die leverden waren super vriendelijk. Dus wij zijn... Wij hebben een fijne verloop gehad met het kopen en het leveren van onze meubels. Al onze oude spulletjes werden mee terug genomen en de mannen die leverden waren super vriendelijk. Dus wij zijn tevreden klanten.


Segers

8/10

De meubels zijn goed alleen was de levertijd niet om over te spreken.


holtslag

10/10

Vriendelijk,goed behandeld,veel invoormatie


APAM Tempelaars

8/10

Goed geholpen bij het kopen van de bank, levering was ook volgens afspraak