Petra walbeek
Heel fijn geholpen met het uitzoeken van de meubels en de beste kleur combinaties. Het eind resultaat is prachtig!
- Product of service:
- Bankstel, fauteuil en barstoel
Vorige week een bank gekocht bij Woonrijk. We werden geholpen door mevrouw Ursula. Nadat ze ons eerst rustig liet kijken kwam ze ons helpen. Deze zeer prettige mevrouw was geen moeite teveel om met allerlei stalen ons van advies te voorzien. Mooie bank bij een fijne verkoopster gekocht.
Super vakkundig geholpen door de winkelmedewerker Daphne. Een maand geleden een zitbank gekocht en nu een eethoek. Bij de onderhandeling wel wat discussie omdat de winkelmedewerker dit via haar manager moet doen en deze manager niet persoonlijk de klant te woord staat. Uiteindelijk is dit goed afgehandeld. Als wij een tip mogen geven laat de manager in persoon in onderhandeling gaan met de klant of geef de winkelmedewerker ruimte om de korting zelf te bespreken met de klant.
In Broek op Langedijk, het Woonrijk-terrein, denk je soms: ben ik verhuisd, of woon ik in een glossy magazine? Zó netjes- rustig en ruim, het is bijna niet pluis- zelfs koffie kun je pakken, gewoon voor de buis. Het personeel is vriendelijk, soms iets te blij…. je krijgt er vaker een praatje dan je pakket bij PostNL voorbij. De meubels zijn knap, ja echt om te zoenen en niet alleen voor de rijken, al moet je soms drie keer kijken: is dit mijn keuze? Of nog eens kijken? Maar eerlijk is eerlijk: Wie hier komt kijken zegt zonder gein, “Het Woonrijk? Dat is best rijk… alleen dan vooral fijn!
Het feit dat wij bijna al onze meubels bij Woonrijk hebben gekocht zegt in feite genoeg. In de winkel wordt je netjes en goed geholpen. En ook de bezorgers gaan erg goed en voorzichtig met jouw spullen om (ook binnenshuis).
Goede service na mankement aan bankstel, snel gerepareerd, top
Supergoed service
Ik kwam met een vraag over onderhoud van mijn Richmond meubels .Zij hebben een onderhoudsset bij Richmond besteld die ik na een mailtje kosteloos kon ophalen. Goede service.!!
Wat een fijne ervaring , erg oed geholpen . Vandaag de bank ontvangen ,de bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam .
Waardeloos
Wij hebben samen met Jasper onze wensen besproken en zo kwamen we op een mooi eind resultaat van onze badkamer. De installateur heeft top werk afgeleverd. Ze werkte netjes en alles in goed overleg!
Prima! Zeer goed geholpen door Jasper. Had 2 onderdelen nodig voor een wc bril. Ondanks dat de bril niet besteld was is Jasper er toch voor ons achteraan gegaan. Binnen een week had hij het onderdeel in huis en kon ik deze kostenloos meenemen. Top service!
Slechte service
Werd warm ontvangen en kreeg goed deskundig advies. Fijn en prettig personeel! Zou jullie zeker aanraden bij vrienden en familie. Het resultaat is waanzinnig geworden erg bedankt. Ps: Bram your the man❤️!
Goed en vriendelijk geholpen. Aflevering badkamer fijn verlopen. Ik ben dik tevreden
Woonrijk Langedijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Woonrijk Langedijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service na mankement aan bankstel, snel gerepareerd, top