Jan
Van missers tot pluim. Het was SALE. Een perfecte hoekbank van BAENKS uit de showroom voor prima prijs. Bij levering van de bank bleek deze enorm te kraken en zaten er ophalen in de stoffering. De bank ging direct weer retour naar Woonrijk. Verkoopster Ursula had ons prima geholpen en kon bevestigen dat er aan de bank nog niets mankeerde op het moment van verkoop. Woonrijk wilde graag weten wat er precies mis was gegaan. Bij onderzoek bleek o.a. iets met de constructie mis te zijn. Duidelijk was dat wij deze bank niet meer wilde hebben. De bedrijfsleiding stelde ons voor om een andere bank uit te zoeken met een tegemoetkoming of ontbinding van de koop. Met hulp van Ursula vonden we een andere hoekbank. Het management stelde nu, nadat er een paar houtschroeven in de constructie waren gedraaid, dat er aan de geretourneerde bank niets mankeerde en stelde een korting voor van €46,=. Nou niet bepaald een goedmaker. Door de inzet van verkoopster Ursula werd er toch een fatsoenlijke oplossing gevonden. Door haar inspanning konden die missers worden omgezet in een pluim en reclame voor Woonrijk. Een mooie nieuwe bank van IN HOUSE is nu in bestelling met een fatsoenlijke korting als tegemoetkoming. Een misser maken kan gebeuren. Belangrijker is hoe je het weer oplost. Daar heeft Woonrijk zijn best voor gedaan. En nu, 20 weken wachten….. Zodra de nieuwe bank geleverd is hopen we weer een mooie review te kunnen plaatsen. Dankjewel Ursula.
- Product of service:
- Hoekbank