Dorrit

TOP! Aanrader! Vanaf het eerste telefoontje steeds een snelle en vriendelijke reactie. Offerte op nacalculatie: duidelijk overzicht gewerkte uren en kosten van storten afval. Goede prijs. Kevin en... TOP! Aanrader! Vanaf het eerste telefoontje steeds een snelle en vriendelijke reactie. Offerte op nacalculatie: duidelijk overzicht gewerkte uren en kosten van storten afval. Goede prijs. Kevin en zijn maat zijn hele harde werkers, ongelooflijk wat een tempo. Ze blijven steeds vriendelijk, lopen soms zelfs zachtjes te zingen en ondertussen buffelen ze door. De grootste meubelen krijgen ze heel voorzichtig naar beneden, niets beschadigd. Alles wordt direct gesorteerd in kratten of afvalzakken en spullen voor de vuilstort en spullen voor de kringloopwinkel. Daarna zag het huis er keurig uit. Mocht je twijfelen: kies voor CVS. Betrouwbaar, niet duur, goed, allemaal vriendelijke medewerkers aan de telefoon of bij de ontruiming. Top!!

Roos

Prima service!!

Jukkema

Goede communicatie

Cees de Groot

Direct afspraak kunnen maken voor intake.
Zeer ter zake deskundig en helder in informatieverstrekking.
Direct afspraak kunnen maken voor intake.
Zeer ter zake deskundig en helder in informatieverstrekking.
Er kon snel ingepland worden. Verhuizing (1e fase) en leegruiming (2e fase) verliep vlekkeloos.

Yvonne

Ik ben erg tevreden over het verloop van het hele ontruimingstraject voor de woning van mijn moeder in Amstelveen. De betrokken medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en professioneel; snel contact,... Ik ben erg tevreden over het verloop van het hele ontruimingstraject voor de woning van mijn moeder in Amstelveen. De betrokken medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en professioneel; snel contact, een prettig gesprek bij de opname en een vlotte en nette ontruiming.

Ik heb geen verbeterpunten/tips

Nico de Jong

Een goed eerste gesprek met opname gehad met Rogier. Afspraken zijn volledig nagekomen. Het advies om er niet aanwezig te zijn tijdens de ontruiming is goed ontvangen. De eind oplevering, snel en... Een goed eerste gesprek met opname gehad met Rogier. Afspraken zijn volledig nagekomen. Het advies om er niet aanwezig te zijn tijdens de ontruiming is goed ontvangen. De eind oplevering, snel en goed, is een hele geruststelling geweest. Bewondering voor de uitvoerende. Top.

Verbeterpunten of tips ?

geen verbeterpunten. houd dit niveau van dienstverlening vast. Lijkt mij al moeilijk genoeg.

Hessel

Dit is echt ontzorgen!

Verbeterpunten of tips ?

Ik kan ze serieus niet bedenken terwijl ik kritisch ben.

Ambro

Correct zakelijk en netjes, zonder problemen een ouderlijk huis ontruimd!

Carl van Raamsdonk

Prettig contact met goede tips waarna de uitvoering volledig naar wens is verlopen. Aanrader.

Geen.

Jan Peter

Prima voorbespreking en perfect schone oplevering