Carlo

De ontruiming van mijn woning is perfect georganiseerd en uitgevoerd: vakkundig, met precisie en met uitstekende zorg. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. De begeleiding door de medewerkers... De ontruiming van mijn woning is perfect georganiseerd en uitgevoerd: vakkundig, met precisie en met uitstekende zorg. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. De begeleiding door de medewerkers is uitstekend. De medewerkers informeerden en communiceerden op prettige en heldere wijze over alle aspecten van de ontruiming.

Niet van toepassing

Erika

Vakkundig bedrijf, denkt mee.

Verbeterpunten of tips ?

Voor ouderen geef aan wat u eventueel van de Wmo heeft.

Peter

De ontruiming van de woning is vlot en conform afspraak verlopen. Medewerkers waren prettig in de omgang.

N.v.t.

Cor Heij

Mijn ervaring is zeer prettig. De afspraken worden volledig nagekomen. De oplevering is heel schoon

Marcel

Zeer betrouwbaar bedrijf komen gemaakte afspraken na,goede communicatie en zeer behulpzame medewerkers.

W. Guijt

Het gehele proces is vanaf de offerte tot en met de woningontruiming in 2 fasen zeer zorgvuldig en perfect verlopen. Ook dank aan de schoonmaakploeg na fase 1 waardoor de woning beter verkoopbaar... Het gehele proces is vanaf de offerte tot en met de woningontruiming in 2 fasen zeer zorgvuldig en perfect verlopen. Ook dank aan de schoonmaakploeg na fase 1 waardoor de woning beter verkoopbaar was (op foto's en bij de bezichtigingen). Verder is er ook zeer goed contact onderhouden gedurende de gehele periode.

Verbeterpunten of tips ?

Geen verbeterpunten kunnen constateren, alles is perfect verlopen.

P v Woerden

Er waren heldere afspraken gemaakt. Perfect uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden.

M Smulders

Stipt, flexibel en hulpvaardig - erg efficiënt team, duidelijke afspraken vooraf en hulp van a tot z in het leegruimproces.

Verbeterpunten of tips ?

Geen enkele - topteam, zou ik zo weer inhuren!

J Somers

Vriendelijke en nette medewerkers, komen de afspraken na en wij zijn van een probleem verlost. Telefonisch en mondeling contact zeer goed. Wij zijn erg tevreden.

Verbeterpunten of tips ?

Ga op dezelfde voet verder.

R. Pape

Snel en goed geholpen. Heldere communicatie.