Serge
Al enige tijd volgde ik Living on the Côte d’Azur, simpelweg uit persoonlijke interesse, omdat het een overzichtelijk beeld geeft van het actuele aanbod van villa’s in Zuid-Frankrijk én omdat er leuke periodieke mails worden verzonden met interessante weetjes over het gebied en wat er te doen is. Een paar maanden geleden besloten we als gezin onze lang gekoesterde droom waar te maken: actief op zoek naar een vakantiewoning in de Alpes-Maritimes. Ons eerste contact met Ab voelde meteen goed. Hij liet ons volledig onszelf zijn en voerde geen enkele druk uit. Zijn kennis van de markt, eerlijkheid over zowel de kansen als de uitdagingen, en zijn ontspannen, vriendelijke stijl gaven direct vertrouwen. We wisten al snel dat hij de juiste persoon was om ons te begeleiden. Ab luisterde goed naar onze wensen, stuurde passende opties en verfijnde de zoektocht na onze feedback. Het contact verliep vlot en actief via e-mail, telefoon en WhatsApp – ook in de avonden en weekenden wanneer dat nodig was. Binnen twee maanden hadden we een shortlist van zes villa’s die er voor ons uitsprongen, waarna we afreisden naar Zuid-Frankrijk om deze woningen te bezichtigen. Ab regelde de volledige tour en stond ons die dag bij met raad en daad, inclusief tips onderweg, zoals een charmante lokale markt waar we genoten van een sfeervolle lunch. Ons droomhuis vonden we diezelfde dag: een prachtige plek met zee- en boszicht, de juiste indeling en voldoende potentieel voor renovatie, zodat we onze eigen stijl kunnen aanbrengen. Ook tijdens het formele traject – van onderhandeling tot juridische afwikkeling – hield Ab alles scherp in de gaten en wees hij ons op de juiste partijen om ons bij te staan. Living on the Côte d’Azur onderscheidt zich doordat ze voor jouw belang opkomen. Ze handelen niet voor de verkoper, maar staan volledig aan jouw kant. Sinds een week zijn we officieel eigenaar van onze woning en kijken we terug op een soepel en prettig proces. Hoewel de koop rond is, blijft Ab ons met interesse volgen en voorziet hij ons nog steeds van waardevolle tips – van tuinman tot zwembadspecialist. Wij raden Living on the Côte d’Azur en Ab zonder enige twijfel aan – een aanrader voor iedereen die een huis in Zuid-Frankrijk zoekt. Hartelijk dank, Ab! 😊
- Product of service:
- Villa in Vence