Vandenbosch

Mahy Paula

Alles is op een heel vlotte en efficiënte manier gegaan

Cruise Douro

Antwoord Wondercruises.be

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u alvast een prachtige cruise over de Douro toe! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

De winter

Zeer vriendelijk en goede ervaring

Explora2

Antwoord Wondercruises.be

Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn dat u zo’n goede en vriendelijke ervaring had. We wensen u alvast een prachtige reis met de Explora II! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Vanhove Fernand

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk ontvangen aan de telefoon, een luisterend oor en mogelijk een oplossing gebracht.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Spijtig dat op 5 telefoons er 4 keer iemand anders antwoord. Telkens de volledige uitleg voor er verder gepraat wordt. In de mails worden sommige belangrijke en noodzakelijke woorden in een voor ons moeilijk zichtbaar donker purper kleur gebracht. Dit is bijna zwart en slecht opvallend. Het betreft "naar betalen" en "boek reis" en nog een aantal andere woorden. Beter om deze woorden een gekleurde achtergrond te geven zoals "bekijk deze cruise" in jullie aanbiedingen. Verder verwacht ik een zeer goede prijs voor de vluchten voor onze groep en niet €600 /p/p zoals in de offerte. Ik heb prijzen gezien voor rechtstreekse vluchten h/t van uit Brussel op eind juni 2026, ver van de €600.
riviercruise

Antwoord Wondercruises.be

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u zo vriendelijk te woord bent gestaan, er goed naar u is geluisterd en er mee is gedacht over een oplossing. We wensen u alvast een heerlijke riviercruise toe! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

van Someren

Vriendelijke mensen op kantoor

Alles fantastisch
Benelux cruise

Antwoord Wondercruises.be

Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn dat u zo vriendelijk bent ontvangen op ons kantoor. We wensen u alvast een mooie Benelux cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

johan Braem

zeer goed en vriendelijk

cruise Panama

Antwoord Wondercruises.be

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen. We wensen u alvast een prachtige cruise naar Panama toe! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Inge D

Enkele weken geleden boekte ik een cruise. Zoals altijd waren jullie snel met de offerte en gingen aanpassingen vlot. Uitstekende service.

nee
cruise

Herman Goossenaets

Vriendelijke en vlotte antwoorden op alle vragen , ook de vele sugesties die werden voorgesteld. Proficiat

Doe zo verder
Middelandse zeecruise

Janssens eric

Gemakkelijke boeking

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
De fooien en transfertkosten minstens vermelden of in de totaalprijs verwerken.
Cruise celebriti eclips Amsterdam barcelona

Antwoord Wondercruises.be

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het boeken zo gemakkelijk verliep! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Frank Bruyninx

Met dank aan Maxime Gerardis verlopen boekingen erg vlot en professioneel

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
45% voorschot op een cruise die 1.5 jaar op voorhand wordt geboekt - is dat de cruise maatschappij ( ik lees toch andere dingen) of eerder Wondercruises management?
MGCW·3320347 ⚓ Seabourn Ovation op 06.03.2027

Sandracliman

Gewoon geweldig

Vvvv

Hollants Victor

Alles is verlopen zoals gewenst.

cruisereis west-Middelandse zee vertrek 4/10/2025

Gerrit

SterSterLege sterLege sterLege ster

Na reeds meerdere boekingen bij Cruisewinkel.nl, hebben we voor het eerst bij Wondercruises geboekt. De boeking op zich valt een beetje tegen. Waarom ? -/ Mijn geboortedatum is fout (8 april ipv 4aug), hoewel ik reeds langere tijd in het klantenbestand zit ? Dadelijk na de boeking gemeld per mail. Vrijdagmorgen gebeld en kreeg ik de vraag waarom ik dat nu pas heb gemeld ! IK zit nu bij Princess in het systeem met een foutieve geboortedatum ... -/ Op de vraag om de heenvlucht een dag te vervroegen, krijg ik als antwoord : Helaas is dit niet mogelijk. Dit zijn long term flights en dat wilt zeggen dat wij dit pas later kunnen inboeken voor die datum wat u geboekt heeft bij ons. Blijkbaar is mijn vraag niet begrepen ! Uiteraard kunnen de vluchten nu nog niet geboekt worden; ik wou dit enkel al meegeven ter info. Uiteindelijk gaat alles wel in orde komen, maar onze eerste ervaring met Wondercruises valt een beetje tegen ...

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Mijn verhaal staat hierboven ...
Product of service:
Cruise Westelijke Middellandse Zee met SUN Princess.

Ceelen Joanna

Dankzij de hulp van Noortje Hoekstra zijn onze voorbereidingen van de cruises steeds TOP! Vriendelijk onthaal, telkens zeer duidelijke uitleg, klare uiteenzetting van gewenste kajuit, vliegschema's, transfermogelijkheden enz. Kortom, dankzij de hulp van Noortje kunnen wij tenvolle genieten van onze cruises.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Neen hoor! Wij zijn ZEER tevreden!!!
Cruise Japan

Ammerlaan

Het team is snel en zeer correct met veel ervaring

Soms verwarrend dat er een ander kantoor de telefoon aan neemt
Cruise

Wondercruises.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Wondercruises.be

De klassieke manier van cruisereizen boeken was tot die tijd in handen van traditionele reisbureaus, hierdoor bleef het aantal cruisepassagiers in Nederland en België sterk achter bij de rest van Europa en Amerika. Vanwege het boeken via brochures van cruiserederijen en de bijbehorende prijswijzigingen werd het steeds lastiger voor klanten de beste aanbod te vinden.

Oude Leeuwenrui 7/11

Middelandse zeecruise

Janssens eric

Gemakkelijke boeking

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
De fooien en transfertkosten minstens vermelden of in de totaalprijs verwerken.
Cruise celebriti eclips Amsterdam barcelona

Frank Bruyninx

Met dank aan Maxime Gerardis verlopen boekingen erg vlot en professioneel

MGCW·3320347 ⚓ Seabourn Ovation op 06.03.2027

Sandracliman

Gewoon geweldig

Vvvv

Hollants Victor

Alles is verlopen zoals gewenst.

cruisereis west-Middelandse zee vertrek 4/10/2025

Gerrit

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Mijn verhaal staat hierboven ...
Product of service:
Cruise Westelijke Middellandse Zee met SUN Princess.

Ceelen Joanna

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Neen hoor! Wij zijn ZEER tevreden!!!
Cruise Japan

Ammerlaan