Moosen
Zeer goede service !
- Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
- neen
- Product of service:
- Cruise
zeer goed
alles prima
Alles prima verlopen.goed geholpen om cruise te boeken.
We gaan met 10 volwassenen en een baby cruisen: geen gemakkelijke taak dus, maar alles is prima geregeld
STEEDS GOEDE UITLEG EN HULP ALS ER PROBLEMEN ZIJN BIJ AFHANDELING DOSSIER
Goede kennis
zeer duidelijke feedback
goede webpagina, cruises gemakkelijk te vinden, boekingen gemakkelijk te doen
Vanaf begin goede en snelle service. Iedere vraag werd netjes en snel beantwoord.
Makkelijk te boeken
Positieve ervaring - boeking vlot verlopen. Vriendelijke contacten.
De boeking ging heel vlot en de medewerkers waren heel behulpzaam en heel vriendelijk. Het was de eerste keer dat wij een cruise online boekten en het is heel goed meegevallen.
Snelle, vlotte boeking
Wondercruises.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Wondercruises.be
Oude Leeuwenrui 7/11
2000 Antwerpen
zeer goed
alles prima
Alles prima verlopen.goed geholpen om cruise te boeken.
STEEDS GOEDE UITLEG EN HULP ALS ER PROBLEMEN ZIJN BIJ AFHANDELING DOSSIER
Goede kennis
zeer duidelijke feedback
goede webpagina, cruises gemakkelijk te vinden, boekingen gemakkelijk te doen
Makkelijk te boeken
Positieve ervaring - boeking vlot verlopen. Vriendelijke contacten.
Snelle, vlotte boeking
Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt: