JAN VLONK
prijs kwaliteit ok
- Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
- te lang wachten bij een telefonisch contact ttz 6 minuten
- Product of service:
- cruise met Regent Seven seas
positief
Vlotte en correcte informatie
spijtig, spijtig dat we jullie niet vroeger gevonden hebben, het had ons veeeel geld uitgespaard.
VRIENDELIJKE EN VLOTTE DIENSTVERLENING PER TELEFOON
Uitstekend . Adequaat antwoord op elke vraag en vlot doorlopen van alle opties , geen ongewenste druk .
altijd bereikbaar per telefoon en altijd correcte service
boeking online gedaan en vlo verlopen
Uitzonderlijk behulpzaam en bekwaam. Ze hebben een goede kennis van de reizen. Zoeken steeds mee voor de beste oplossing. Zeer vriendelijk!
Goede communicatie,
Website is heel duidelijk en overzichtelijk. Telefonisch contact was een extra hulplijn.
Bijna alles was duidelijk, behalve , wat ik bij verbeterpunten heb genoemd
Tot hiertoe administratief alles vlot verlopen.
Boeking verliep super vlot, en mooie prijs voor de cruise was zeker een reden om te boeken👌👍
Prima en overzichtelijk.
Wondercruises.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt:
altijd bereikbaar per telefoon en altijd correcte service
boeking online gedaan en vlo verlopen
Goede communicatie,
Bijna alles was duidelijk, behalve , wat ik bij verbeterpunten heb genoemd
Tot hiertoe administratief alles vlot verlopen.
Prima en overzichtelijk.
Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt: