Veireman Kurt

vlot contact en goede en duidelijke info tijdens telefonisch onderhoud

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
de originele en herinneringsmail hebben we niet ontvangen in onze mailbox. Na zelf contact genomen te hebben na 2 dagen werd mail opnieuw doorgestuurd en toen wel ontvangen
cruise Barcelona - Lissabon

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent. Daar doen we het natuurlijk voor. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

versporten nancy/lagast freddy

vlotte, duidelijke boeking

cruise middelandse zee

Rene van Ham

superfijne samenwerking ook als er problemen zijn zoals tijdens de laatste cruise in dubai

Product of service:
reis naar dubai msc en 5 jaar geleden met Aidain de toekomst met oceania en Celebrity

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u de service als zo prettig ervaart, ook wanneer er zich onverwachte situaties voordoen. Juist dan vinden we het extra belangrijk om er voor u te zijn. Geweldig ook dat u al meerdere mooie reizen met ons heeft gemaakt én nog plannen heeft voor de toekomst! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Cameo Comm. V. Luc Verhoeven

Uitstekend! Ik had een probleem met mijn boeking en grote dank aan Maxine die dit netjes op een vriendelijke en professionele voor me heeft verduidelijkt en opgelost!!!

IT team voor website afhandeling betaling verduidelijken
Cunard wereldreis

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat uw probleem zo goed is opgelost. We geven uw mooie woorden met plezier door aan Maxime, zij zal dit zeker waarderen. We wensen u alvast een zorgeloze en fijne wereldcruise toe! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Van de Ven

alle nodige informatie nagevraagd, goed gelegen hotel voorgesteld.

Donau cruise 4d Wenen - Wenen

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u alle nodige informatie heeft gekregen en dat het voorgestelde hotel helemaal naar wens is. Zo begint de voorpret al meteen goed. We wensen u een heerlijke reis toe! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Stephan Appeltans

Tot nu toe alles vlot verlopen

Cruise Mein Shiff Relax

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw prachtige cijfer. Fijn om te horen dat alles tot nu toe vlot verloopt. We wensen u alvast een mooie reis toe aan boord van Mein Schiff Relax en vernemen het graag indien u nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Roger Heibrink

vlot, snel en correct

nihil
cruise CWBE34R17171Z

Werner Vantorre

Ik heb alles zelf geboekt , dus ook geen hulp gevraagd aan wondercruises , zal later nog een vraag i.v.m onze visa stellem

Britse steden

Antwoord Wondercruises.be

Fijn dat het boeken vlot is verlopen! Mocht u later nog vragen hebben, dan staat ons team uiteraard voor u klaar om u verder te helpen. Alvast een fijne reis gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Ellen van Dartel

Telefonisch contact duurt lang

Telefonisch bereikbaarheid
Cruise december 2027

Antwoord Wondercruises.be

Beste mevrouw van Dartel, Hartelijk dank voor uw boeking en het vertrouwen in ons reiskantoor! Onze excuses dat onze bereikbaarheid afgelopen week iets minder was dan u van ons mag verwachten. We begrijpen dat dit niet ideaal is. Mocht u ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, dan mag u ons altijd een e-mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groeten, Team Wondercruises

Lilian verhaegen

Vlotte afhandeling van onze geannuleerde cruise.

Neen
Cruise Tui

Antwoord Wondercruises.be

Fijn om te horen dat de afhandeling van uw geannuleerde cruise vlot is verlopen. We begrijpen dat dit nooit leuk is, dus des te belangrijker dat het goed geregeld wordt. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Hilde

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vlotte boeking maar veel bijkomende 'kosten' en te veel mails die je moet doornemen.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
We worden dagelijks 'bestookt' met mails. We ervaren dit niet als aangenaam.
Cruise oostelijke middellandse zee

Antwoord Wondercruises.be

Beste mevrouw Meganck, Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat u de boeking als vlot heeft ervaren! We begrijpen dat het aantal e-mails als overweldigend kunnen worden ervaren. Onze berichten zijn bedoeld om u zo volledig mogelijk te informeren over uw reis en eventuele opties, maar we nemen uw opmerking zeker mee. Wat betreft de bijkomende kosten: we proberen deze altijd zo transparant mogelijk weer te geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dank u wel om dit met ons te delen, uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren. Mocht u vragen hebben, horen we dat graag. Met vriendelijke groeten, Team Wondercruises

Johan Gemoets

snelle opvolging

website overzichtelijker maken
cruise

Malfait beeuwsaert

Voor ons een nieuwe ervaring maar we werden goed ontvangen En goed ingelicht voor deze cruise zeer vriendelijk geholpen

Dit is ons eerste cruise
Via online

Antwoord Wondercruises.be

Wat leuk dat u voor het eerst een cruise heeft geboekt! Fijn om te horen dat u zo goed bent ontvangen en duidelijk bent geïnformeerd. Daar nemen we graag de tijd voor. We wensen u alvast een prachtige eerste cruise-ervaring toe! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Sydney Caenen

Goed, ik werd snel geholpen met al mijn vragen.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
De website kan wat gebruiksvriendelijker.
AIDA cruise

Schoeters

SterSterSterLege sterLege ster

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Betaling saldo Oceanië vijfmaanden voor de reis lijkt mij niet juist.
Cruise oceania oktober 2026

Antwoord Wondercruises.be

Beste meneer Schoeters, Hartelijk dank voor uw boeking met Oceania Cruises. Het klopt inderdaad dat Oceania Cruises strengere betaalvoorwaarden heeft dan veel andere rederijen. We hebben u een mail toegestuurd met deze betaalvoorwaarden. Mocht u vragen hebben, horen we dat graag. Met vriendelijke groeten, Team Wondercruises

Geantwoord op

Wondercruises.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Wondercruises.be

De klassieke manier van cruisereizen boeken was tot die tijd in handen van traditionele reisbureaus, hierdoor bleef het aantal cruisepassagiers in Nederland en België sterk achter bij de rest van Europa en Amerika. Vanwege het boeken via brochures van cruiserederijen en de bijbehorende prijswijzigingen werd het steeds lastiger voor klanten de beste aanbod te vinden.

Oude Leeuwenrui 7/11

Cameo Comm. V. Luc Verhoeven

IT team voor website afhandeling betaling verduidelijken
Cunard wereldreis

Van de Ven

alle nodige informatie nagevraagd, goed gelegen hotel voorgesteld.

Donau cruise 4d Wenen - Wenen

Telefonisch contact duurt lang

Telefonisch bereikbaarheid
Cruise december 2027

Lilian verhaegen

Vlotte afhandeling van onze geannuleerde cruise.

Neen
Cruise Tui

Hilde

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
We worden dagelijks 'bestookt' met mails. We ervaren dit niet als aangenaam.
Cruise oostelijke middellandse zee

Malfait beeuwsaert

Dit is ons eerste cruise
Via online

Sydney Caenen

Goed, ik werd snel geholpen met al mijn vragen.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
De website kan wat gebruiksvriendelijker.
AIDA cruise

Schoeters

SterSterSterLege sterLege ster

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Betaling saldo Oceanië vijfmaanden voor de reis lijkt mij niet juist.
Cruise oceania oktober 2026

Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt: