L. V.

Ruim aanbod en goeie service

Cruise met Princess

Anita Van den Broek

Ook zonder afspraak een warm welkom. Aandacht voor onze vragen, verwachtingen Vlotte boeking!

Doe zo voort
Cruise panamakanaal

defeu maria

ik vind alles oke bij wondercruises anders zou ik niet zoveel reizen met jullie gedaan hebben

nee

Alles is prima verlopen, en heel duidelijk

Voorlopig geen
Cruise met HAL naar Noorwegen

Ellen

Perfect! Altijd een duidelijke communicatie.

Alles is steeds ok

Ruime keuze en goede filtermogelijkheden

Onmiddellijk hotel voorstellen bij overnachting tussen vlucht en cruise
Cruise middellandse zee

Denhaene Lutgarde

Wij hebben een zeer volledige uitleg gekregen over onze cruise. Onze vragen werden zeer goed beantwoord en niets was te veel om voor ons nog eens een item op te zoeken.

cruise Dubai 22 november 2025

Maurer

Vlot en correct

Cruise MSC

Alex Verstraeten

SterSterSterLege sterLege ster

Goed.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
We hadden een Ries gevraagd voor 3 personen en voor de externe persoon wordt mijn e-mail adres gebruikt ipv de externe persoon
Riviercruise eind dit jaar

Mick Leyzen

Snelle en correcte boeking.

Cruise Nieuw Zeeland

Kabergs mj

Heel goed

Halsketting

Imane

TOP SERVICE! In het begin kende ik wondercruises niet, nog nooit van gehoord, pas via vrienden en collega's hebben ze me wondercruises aangeraden. Vanaf dag 1 voelde ik me al gerust en positief. Heel aangename mensen die bij wondercruises werken. Ze zijn zeer positief en staan altijd open voor alle vragen. Ze doen ook hun uiterste best om alles zo goed mogelijk te organiseren en steken daar veel tijd in. Wondercruises geeft een TOP resulaat waar ik zelf tevraden van ben. Dit is voor mij de allereerste keer dat ik bij wondercruises boek, dus ben heel benieuwd naar mijn cruise en heb er veel zin in. Als ik de cruise leuk vind (ik ga het zwz al leuk vinden, kan niet wachten) dan ga ik voor mijn volgende cruise off course boeken met Wondercruises, ik raad dit enorm aan. Als laatst wil ik nog even twee personen melden die mij enorm hebben geholpen met al mijn vragen en zoeken naar het uiterst best resulaat van mijn cruise, ik dank mevrouw Maxime en mevrouw Noortje (BELGIE) enorm veel veel geduld, respect, positief, behulpzaam,initiatief... TOP MENSEN, TOP WONDERCRUISES!!

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Misschien een klein detail. Wanneer je een cruise wilt boeken en het is een verjaardagscadeau zou het misschien wel leuk zijn om aan de jarige een leuk cadeau te geven. Voorbeeld kan zijn, brochure, of cadeaubon of een ticket... waarin staat dat de jarige en de persoon samen op cruise gaan naar xxxx, datum xxxx..., zonder de prijsvermelding.
MSC EURIBIA

Wondercruises.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Wondercruises.be

De klassieke manier van cruisereizen boeken was tot die tijd in handen van traditionele reisbureaus, hierdoor bleef het aantal cruisepassagiers in Nederland en België sterk achter bij de rest van Europa en Amerika. Vanwege het boeken via brochures van cruiserederijen en de bijbehorende prijswijzigingen werd het steeds lastiger voor klanten de beste aanbod te vinden.

Oude Leeuwenrui 7/11

Alles is prima verlopen, en heel duidelijk

Voorlopig geen
Cruise met HAL naar Noorwegen

Ellen

Perfect! Altijd een duidelijke communicatie.

Alles is steeds ok

SterSterSterLege sterLege ster

Goed.

Riviercruise eind dit jaar

Mick Leyzen

Snelle en correcte boeking.

Cruise Nieuw Zeeland

Kabergs mj