Tonny Sannen (Antonius)

Super

Dubai Cruise Mein Schiff

Van Remoortel Frankie

SterSterSterSterLege ster

Wij hadden een supervakantie! Vooral de vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel is voor ons een pluspunt

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
We vonden het wel spijtig dat we erg lang in Milaan moesten wachten voor de transfert naar Genua. Moesten we nog eens inschepen in Genua zouden we een dag vroeger gaan en rechtstreeks naar daar vliegen en er overnachten. Misschien iets dat kan voorgesteld worden aan toekomstige klant'"n
cruise met de MSC Grandiosa van Genua naar Miami

Bart Van der Aa

Alles ging perfect

Cruise

Antwoord Wondercruises.be

Wat fijn om te horen dat alles perfect verliep. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Baele

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke en vlotte boeking.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Meer uitleg over de annulatieverzekering via een bankkaart.
Riviercruise

Antwoord Wondercruises.be

Goed om te lezen dat uw boeking vlot is verlopen! Wij nemen uw feedback over de annuleringsverzekering mee. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Moyson

Heb al 'onze' cruises met Wondercruises geboekt. Dat zegt wel genoeg, denk ik.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Muggenziften. Misschien bij het doorgeven van een prijs meer transparatie, en meer detail ?
Product of service:
MSC cruise IJsland (mei 2026)

Antwoord Wondercruises.be

Goed om te lezen dat u vaker bij ons heeft geboekt en dat dit naar tevredenheid is verlopen! Wij proberen altijd transparant te zijn over onze prijzen en zullen uw feedback meenemen. Alvast een mooie cruise naar IJsland gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Andre

De communicatie verliep vlot met het kantoor

Cruise met de World Europa westelijke middellandse zee

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw mooie feedback, goed om te lezen dat de communicatie vlot is verlopen! Wij wensen u een fijne cruise toe. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Aerts Kris

Snelle antwoorden en pro-actieve opvolging bracht me tot een bestelling van een dure reis, wat OK is.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
In de eerste contacten stonden de filters niet juist. Bel klanten op die nog nooit een cruise hebben gedaan om hen te begeleiden in hun eerste ervaring en keuze
Cruise all inn oostzee

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat onze snelle en proactieve opvolging u vertrouwen gaf bij het boeken van uw reis. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, laat het gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Nathalie

Altijd correct en snel van antwoord. Zowel telefonisch als via mail.

3 cruises

Antwoord Wondercruises.be

Wat fijn om te horen dat u onze snelle en correcte service zo waardeert, zowel telefonisch als per mail. Dank u voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Coorevits Ria

Zeer goed

Neem
MSc cruise Dubai

Rottier Paul

De service in het kantoor in Antwerpen was correct. De medewerkster in het kantoor was vriendelijk, empathisch en duidelijk met een grondige kennis van zaken. De website van Wondercruises bevat erg veel informatie, maar is makkelijk navigeerbaar met de diverse zoekcriteria

Regent Seven Seas cruise

Antwoord Wondercruises.be

Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in ons kantoor in Antwerpen en dat u onze website overzichtelijk vindt. Bedankt voor uw mooie feedback! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Nicole Brondel

Super vlot

Alles prima
Cruise rijn

Jacobs Petra

Vlotte service via mail, na het vragen van de prijs van een andere cabine werden mij spontaan de kajuit opties doorgegeven, waardoor wij in de mogelijkheid waren zelf te kiezen

Princess cuises

Antwoord Wondercruises.be

Wat goed om te lezen dat u onze service als positief ervaart en zelf uw kajuit heeft kunnen kiezen. Wij wensen u alvast een prachtige cruise met Princess Cruises. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

defeu maria

heel vriendelijk personeel zeker noortje anders zou ik naar een ander reisbureel gaan en aan mijn aantal reizen weet je dat ik zeer tevreden ben over de vriendelijke mensen die er werken grt defeu maria

nee
een cruise nu met msc

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw mooie woorden! Wij geven de complimenten graag door aan onze collega's en in het specifiek aan Noortje. Alvast een mooie cruise gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Hilde Mulkens

Positieve ervaring, duidelijke info en correcte communicatie

Cruise Cunard

Antwoord Wondercruises.be

Goed om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad! Wij wensen u een fijne cruise en staan ook in de toekomst klaar voor al uw vragen. Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Christine Vansteenkiste

SterSterSterSterLege ster

Boeken geen probleem, maar vinden toch dat we een beetje in de kou staan ivm inentingen, excursies, de tussenstop in Kaapstad, er worden weinig suggesties gestuurd,ik vind dat we voor alles ons plan hoeven te trekken. vb we komen aan in Kaapstad en hebben nog een ganse dag vooraleer het schip vertrekt. Kunnen we Kaapstad bezoeken, is het aangeraden, welke excursie doen we best enz....

bedankt voor het fijn gesprek me Noortje
NHO-3341365

Antwoord Wondercruises.be

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat het boekingsprocess zonder problemen verlopen is. We vinden het jammer om te lezen dat u daarna een andere service had verwacht. Wij staan uiteraard klaar om uw vragen verder te beantwoorden. U kunt ze ook mailen naar info@wondercruises.be Met vriendelijke groet, Team Wondercruises

Geantwoord op

Wondercruises.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wondercruises.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Wondercruises.be

De klassieke manier van cruisereizen boeken was tot die tijd in handen van traditionele reisbureaus, hierdoor bleef het aantal cruisepassagiers in Nederland en België sterk achter bij de rest van Europa en Amerika. Vanwege het boeken via brochures van cruiserederijen en de bijbehorende prijswijzigingen werd het steeds lastiger voor klanten de beste aanbod te vinden.

Oude Leeuwenrui 7/11

Alles ging perfect

Cruise

Baele

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke en vlotte boeking.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?
Meer uitleg over de annulatieverzekering via een bankkaart.
Riviercruise

Moyson

Heb al 'onze' cruises met Wondercruises geboekt. Dat zegt wel genoeg, denk ik.

Product of service:
MSC cruise IJsland (mei 2026)

Andre

De communicatie verliep vlot met het kantoor

Cruise met de World Europa westelijke middellandse zee

Aerts Kris

Cruise all inn oostzee

Nathalie

Altijd correct en snel van antwoord. Zowel telefonisch als via mail.

3 cruises

Coorevits Ria