Bouchez
Ik zou hier nooit iets kopen ..leest berichten van je reageert niet ...geeft je dit aan dan word je niet netjes te woord gestaan..pfff ..zo zullen de motors dan ook wel zijn ...
- Product of service:
- Toonde interesse
Vorige week een motor bij Thierry gekocht. Meteen een welkom gevoel! We mochten op ons gemak een proefrit maken. Mijn ervaring met Thierry is dat het een open en eerlijke man is!
Keurig geholpen, enthousiaste vent! Een aanrader!
Afhankelijk leek het erop dat we nog op 1 lijn zaten maar gaandeweg de problemen met de motor, wordt het steeds minder. Na aankoop al heel snel problemen gehad, na een zuiger en cilinder revisie voor eigen kosten, is de motor op dit moment totall loss, reden krukas en diverse andere zaken kapot. Nu geeft de firma Witteveen niet meer thuis. En dat is jammer: stappen volgen .
Een bedrijf met zulke mooie reviews. Daar wordt je toch nieuwsgierig naar als je een andere motor zoekt. Fijn om mee te maken dat het dan ook overeenkomt met de werkelijkheid. Een man van heldere afspraken die nagekomen worden. Een prachtige BMW 1250rt gekocht, netjes geprijsd. Nog een nieuwe achterband. 30k beurt en de aansluiting voor de druppellader werd er ook nog opgezet. Dank voor het fijne contact en de service. M vr gr Nico.
Wij werden hier hartelijk ontvangen ,Thierry is een man van zijn woord,no bullshit.Probleempje gehad met motor en dit heeft hij geweldig opgelost.Zeker een aanrader!!!
Zeer goed, goede service. Ook na de verkoop!
zeer professioneel en klantgericht
Ik heb hier een motor gekocht. Na wat aanloopproblemen die uiteindelijk netjes opgelost werden, ben ik er tevreden mee.
Zeer fijne ervaring tijdens de verkoop en koop van een andere, geen poespas, gewoon een op een onderhandel.
Vriendelijk en behulpzaam
Goede hulp bij maken keuze en prettige oncvangst staat open voor hulp en service
De eigenaar Thierry, heeft verstand van zaken, biedt uitstekende service en komt zijn afspraken na.
Prettig en eerlijk
Top bedrijf! Betere service kan je je niet wensen
Witteveen Motoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Witteveen Motoren heeft de volgende resultaten bereikt:
Witteveen Motoren
Zwinweg 8
4436 NB Oudelande
Keurig geholpen, enthousiaste vent! Een aanrader!
Zeer goed, goede service. Ook na de verkoop!
zeer professioneel en klantgericht
Vriendelijk en behulpzaam