9.6 /10

checkbox99% beveelt Witteveen Motoren aan!

Gerard

Dit voorjaar heb ik een Harley Davidson Sportster gekocht bij Witteveen motoren. Na leveren bleek de laag niveau sensor van de benzinetank stuk. Thierry heeft er veel moeite voor gedaan om dit op te lossen. Het bleek al met al niet zo'n simpele storing als gedacht. De storing is tot volle tevredenheid opgelost. Tijdens de reparatie is ontdekt dat de accu niet meer best was. Deze is ook met gesloten beurs vervangen. Kortom, perfecte service van Thierry, met zorg voor klant en motor.

Harley Davidson Sportster 883

MAARSE

Heel Relaxed.. Dus fijn geholpen met aankoop geweldige motor..

KTM 2190 SUPERDUKE GT.

Peter Wilmans

Omdat ik in het buitenland zat en ik zeer geïnteresseerd was in de motor werd deze voor mij apart gezet. Contact eerst via Wapp en later even gebeld, voelde gelijk vertrouwd aan. Aanbetalen? Nee hoor, komt allemaal goed. 2 weken later de deal gesloten. Fijn zakendoen met Thiėrry. Afspraak maken, motor bekijken, die stond al klaar. Eerst koffie en informeel maar duidelijk zaken doen. Daar hou ik van. Mooie Guzzi Thiėrry!

Moto Guzzi V85TT

Guus Lammers

Afgelopen Maart heb ik een Triumph Trident 660 bij Thierry van Witteveen Motoren gekocht, en we hebben een deal binnen een tweetal dagen gemaakt.Thierry is een fijne verkoper, geeft je de tijd om even na te denken, geen mooie verkoop praatjes and what you see is what you get.

2021 Triumph Trident 660

Netjes behandeld en goed ingelicht met de verkoop

Harley

André de Vos

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettige persoon, neemt ruim de tijd.

BMW r1250 RS

Paul De Winne

Super vriendelijke service behulpzaam, kennis van zaken en zeer betrouwbaar

Harley Davidson

Chris

Goed geholpen , komt afspraken na.

Harley Davidson sportster 48

Fischer

Plezierig ontvangst, professioneel, neemt de tijd en faire prijsstelling

Triumph Tiger Sport 660

Bram van der Slikke

Thierry heeft ons goed geholpen. Hij nam de tijd en wist duidelijk waar hij het over had. Niet opdringerig, gewoon goed luisteren naar wat wij wilden.

BMW 1250 GS

Berry

Open eerlijk en komt zijn afspraken na

Triumph 800 XRX

Johan van L

Mijn eerste BMW GSA hier gekocht. Enige jaren later Bij Witteveen motoren een zoek opdracht neergelegd voor een jonge Bmw GSA Deze is gevonden en mijn oude naar volle tevredenheid ingeruild . Prima communicatie en foto,s gekregen voordat de motor ter plaatse was voor een proefrit .

Bmw GSA

Ron

Ik heb hier een bmw gs 1200 gekocht

Motor

Witteveen Motoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Witteveen Motoren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Witteveen Motoren

Witteveen Motoren is een jong bedrijf met 30 jaar ervaring in de motorbranche. De in en verkoop van jonge gebruikte motoren en bijzondere motoren is helemaal mijn ding. Mijn klanten bestaan uit particulieren als handelaren / dealers. Wil je vlot een motor kopen of verkopen dan ben je van harte welkom. Met vriendelijke groet, Thierry Witteveen

Zwinweg 8

4436 NB Oudelande

Gerard

Harley Davidson Sportster 883

MAARSE

Heel Relaxed.. Dus fijn geholpen met aankoop geweldige motor..

KTM 2190 SUPERDUKE GT.

Netjes behandeld en goed ingelicht met de verkoop

Harley

André de Vos

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettige persoon, neemt ruim de tijd.

BMW r1250 RS

Paul De Winne

Super vriendelijke service behulpzaam, kennis van zaken en zeer betrouwbaar

Harley Davidson

Chris

Goed geholpen , komt afspraken na.

Harley Davidson sportster 48

Fischer