9.6 /10

checkbox99% beveelt Witteveen Motoren aan!

Sietse Bijzitter

Ik heb in januari 2026 bij Thierry een mooie motor gekocht: BMW 850 gs uit 2019. Ik kwam daar op een vrijdag om een proefrit te maken. hij stond netjes klaar en Thierry was heel vriendelijk om mij te helpen. Er zat een windscherm op die kapot was maar deze heeft hij kosteloos vervangen door een nieuw windscherm. Ik kreeg eerst een kop koffie en daarbij een gezellig kennismakingspraatje. Hij heeft bij andere dealers gewerkt en heeft daardoor veel kennis van zaken. Als "kleine" ondernemer heb je bij hem een heel persoonlijk gevoel en kan je met Thierry prettig zaken doen zonder dat dit afdoet aan de kennis en kwaliteit. Ik zou het zeker aanraden om hier je motor te kopen. Het enige minpunt dat ik kan geven is dat hij in Zeeland zit ;-)

BMW 850 GS

Sylvian Uijl

Prima bedrijf

BMW R1200RT

Joery Verbrugge

Zeer open / transparante communicatie. Gemaakte afspraken worden allemaal nagekomen en/of uitgevoerd.

R1200GS

Michel

Fijne plek om een motor te kopen.

Bmw R1200rs

Rik van Ham

BMW 1250RT

Henk de M

Prettige communicatie, komt afspraken na, goede service.

BMW R1250GSA

Jacky Vermeulen

Goudeerlijke kerel, doet wat hij afspreekt, zou er zeker nogmaals een motor kopen, topbedrijf

Suzuki intruder

Arjan de heer.

Bij Witteveen Motoren Een mooie Yamaha wildstar gekocht. En een goede eerlijke prijs voor m’n Kawa gekregen. Ik beveel ieder dit bedrijf aan.

Yamaha wildstar.

Antoon pasch

Ik ben heel tevreden over de service van Witteveen Motoren. Vanaf het eerste contact merk je dat hij veel kennis heeft en precies weet waar hij over praat. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en is altijd bereid om mee te denken, wat erg prettig is. Daarnaast is thierry gewoon een aardige en behulpzame man, waardoor je je direct op je gemak voelt. Mijn motor had een probleem, maar dat is perfect en vakkundig opgelost. Echt een vakman waar je met vertrouwen naartoe kunt gaan! Echt een aanrader!

Bmw r1200 gs

Gerard Homberg

Thierry heeft mooie handel voor reële prijzen. Fantastische service en super snelle afhandeling/bezorging. Iedereen aan te raden! Zeer professioneel.

Harley Davidson FLSTF Fatboy

Antoon

Ik heb afgelopen zaterdag hier een bmw r1200 gs gekocht en werd egt hartelijk/vriendelijk ontvangen super leuk en mooi bedrijf thierry super bedankt en zou zekker mensen aanbevelen om hier je moter te kopen!

Bmw r1200gs

Bram Marcusse

Voor het eerst een motor gekocht bij Thierry. Zondermeer een goed gevoel. Zakelijk en aandacht voor de klant gaan bij Thierry hand in hand! Waar een klein bedrijf groot in kan zijn!

BMW R1200GS

Theo Bestman

Vanaf heet eerste app contact een goed gevoel, en dat werd bevestigd bij een bezoek in Oudeland, motor gekocht en die werd nog bezorgd ook. Uiteraard deden nog wat vragen op, geen probleem Thiérry reageert altijd

Harley-Davidson electra glide ultra classic

Witteveen Motoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Witteveen Motoren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Witteveen Motoren

Witteveen Motoren is een jong bedrijf met 30 jaar ervaring in de motorbranche. De in en verkoop van jonge gebruikte motoren en bijzondere motoren is helemaal mijn ding. Mijn klanten bestaan uit particulieren als handelaren / dealers. Wil je vlot een motor kopen of verkopen dan ben je van harte welkom. Met vriendelijke groet, Thierry Witteveen

Zwinweg 8

BMW R1200RT

Joery Verbrugge

R1200GS

Michel

Fijne plek om een motor te kopen.

Bmw R1200rs

Rik van Ham

BMW 1250RT

Henk de M

Prettige communicatie, komt afspraken na, goede service.

BMW R1250GSA

Jacky Vermeulen