8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt Wittebrug Lease aan!

JvB Management en Advies

Prima communicatie en komen afspraken na.

Mini Country Man

Profile van Ruiten

Goeie service helder en duidelijk uitleg Top

Gazelle Parijs c7/

Ronald hermus

Snelle afhandeling

marco swikker

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

ik heb laatst niet zo beste ervaring met reparatie gehad; wilden mij wegsturen om uitlijnen bij extern bedrijf te doen. Echt bizar !

audi Etron

ABIN Accountants

Alles verliep moeiteloos. Keurig geïnformeerd over voorwaarden.

PromTeg Industries

SterSterSterLege sterLege ster

Sinds 1 week pas mijn auto hier maar eerst koppel ik netjes met gegevens in de desbetreffende app, en vervolgens krijg ik een dag later een excuus dat er een andere app gebruikt dient te worden dat is toch wel jammer. En nu krijg ik al een enquete waar ik eigenlijk geen behoefte aan heb zegge spam

KIA CEED sw

Antwoord Wittebrug Lease

We begrijpen dat je ervaring niet helemaal aan de verwachtingen voldeed, en dat vinden we jammer om te horen. Na controle is gebleken dat er per ongeluk een verkeerde correspondentie-instelling is gebruikt vanuit ons systeem, namelijk die van onze private lease-tak Ikrij. Onze excuses voor de verwarring die dit heeft veroorzaakt. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven. Juist dankzij dit soort signalen kunnen wij onze processen verbeteren. Daarom sturen we bij de inzet van een leasecontract standaard een enquête naar berijders, zodat we continu kunnen leren en optimaliseren.

Geantwoord op

Richard

Prima ervaring

Canon Business Center Nederland

Leuke, snelle en betrouwbare klantgerichte organisatie. Blij met ons langdurige partnerschap!

Leaseauto's en Leasefietsen

Paul Eikelenoom - Genmark B.V.

Een heel mooi bedrijf met een zeer goede service.

Cupra Terramar - VZ Amercia's Cup

CGI Nederland

Mijn leasefiets was erg makkelijk en snel geregeld!

Leasefiets

Henk Kromhof/ CGI

fantastisch, het verliep allemaal super snel, grote klasse!!

lease fiets via CGI

Jan van der Sluis (Koomen Installatie )

Heb weinig ervaring met Witteburg Lease, mijn werkgever heeft een bedrijfsauto bij Wiiteburg op Lease basis en hij rijd prima.

Lease

Boitenluhrs

Goede klandizie. Goede service!

Skoda kamiq

Toby Holstein / Melle Transport

goed ontvangst, goede uitleg van de auto, leuk kado

Seat Ibiza

Prima en snelle communicatie

Auto en fiets

Wittebrug Lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wittebrug Lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 oktober 2019

Wittebrug Lease

Wittebrug Lease is een middelgrote leasemaatschappij. Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Met een klantgerichte benadering richten wij onze dienstverlening op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en hanteren daarbij transparante voorwaarden. Of het nu gaat om een auto voor één dag of voor zestig maanden.

Donau 96

2491 BC Den Haag

JvB Management en Advies

Prima communicatie en komen afspraken na.

Mini Country Man

marco swikker

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

audi Etron

ABIN Accountants

Alles verliep moeiteloos. Keurig geïnformeerd over voorwaarden.

PromTeg Industries

SterSterSterLege sterLege ster

KIA CEED sw

Antwoord Wittebrug Lease

Geantwoord op

Richard

Prima ervaring

Leaseauto's en Leasefietsen

Paul Eikelenoom - Genmark B.V.

Een heel mooi bedrijf met een zeer goede service.

Cupra Terramar - VZ Amercia's Cup

CGI Nederland

Mijn leasefiets was erg makkelijk en snel geregeld!

Leasefiets

Henk Kromhof/ CGI

fantastisch, het verliep allemaal super snel, grote klasse!!

lease fiets via CGI

Jan van der Sluis (Koomen Installatie )

Lease

Boitenluhrs

Goede klandizie. Goede service!

Skoda kamiq

Toby Holstein / Melle Transport