Fam. van Gessel
Wat zijn wij ontzettend tevreden over Willem Designvloeren! Vanaf het eerste contact tot de oplevering was alles al perfect geregeld, maar de service na oplevering verdient echt een enorme pluim. Een jaar nadat onze vloer was gelegd ontdekten we een klein schadeplekje met wat scheurtjes. Willem stond vrijwel direct bij ons op de stoep om de situatie persoonlijk te beoordelen. We kregen eerlijk en deskundig advies om het eerst nog even aan te kijken, zodat duidelijk werd hoe het zich zou ontwikkelen. Nu, twee jaar later, heeft Willem Designvloeren niet alleen het beschadigde plekje volledig hersteld, maar zelfs de complete vloer op de begane grond opnieuw aangebracht. En dat allemaal onder garantie! Dat kom je tegenwoordig zelden nog tegen. De betrokkenheid, het vakmanschap en vooral de servicegerichtheid zijn echt uitzonderlijk. Je merkt aan alles dat klanttevredenheid hier op nummer één staat. Wij voelen ons enorm serieus genomen en zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Kortom: zoek je een bedrijf dat niet alleen prachtige vloeren levert, maar ook jarenlang achter zijn werk blijft staan? Dan kunnen wij Willem Designvloeren van harte aanbevelen. Absolute topservice!
- Product of service:
- lava vloer / beton ciré