Pepijn Godefroy
- Product of service:
- gevlinderde betonvloer, in het grind geschuurd door Moru
93% beveelt Willem Designvloeren aan!
perfecte service
De onderhoudsman is net de deur uit. Hij heeft de paar kleine krimpscheurtjes onzichtbaar gerepareerd. Prima nazorg. Onze betonvloer ligt er nu drie jaar en ligt er prachtig bij. Wij zij erg blij met het vakmanschap van dit bedrijf. Vincent Reijers, Zeist.
We werden erg fijn ontvangen, en meneer nam ook echt de tijd voor ons om alles goed uit te leggen. Ruime keus, dus voor een mooie kwaliteit vloer zit je bij adres zeker goed.
Prettige ontvangst, mooie showroom waar alle verschillende vloeren zichtbaar zijn. Na uitwisselen van informatie wat betreft wensen een goed advies gekregen
Wij zijn goed geholpen door Pieter. Hij nam de tijd om ons de verschillende (beton)vloeropties te laten zien en gaf duidelijke uitleg over de mogelijkheden en prijzen. Een prettige ervaring in de showroom.
Binnen gewandeld zonder afspraak met het idee om alleen even rond te kijken, niet doen! Maak een afspraak en laat je helemaal voorlichten. Wij hadden geluk dat er iemand tijd had en in een uur zijn wij zoveel wijzer geworden en liepen we met een, geheel vrijblijvende, offerte de deur uit. Vandaag hadden we een afspraak met de architect en konden we de info die we gisteren hebben gekregen heel goed gebruiken en blijkt dat je een vloer zeker niet pas moet gaan uitzoeken zodra de (ver)bouw klaar is maar juist in het voortraject. Wij hopen deze te kunnen inpassen in ons budget. Wij hebben een prachtige vloer uitgezocht en zijn heel erg blij met de wijze waarop wij te woord zijn gestaan, alle vertrouwen in Willem Designvloeren. Een aanrader!
Willem Designvloeren is een integer bedrijf. Een bedrijf dat doet wat hij zegt. Ik heb een vloer besteld, maar deze kon HELAAS niet gelegd worden vanwege de ondervloer. Dat was zo ongelooflijk jammer. Maar wat ik ondanks het feit dat de vloer niet kon, heel fijn vond, was de reactie van de mensen die bij Willem werken. Ze gingen op pas om te kijken of het mogelijk was om de vloer te leggen en hebben eerlijk hun mening gegeven. HEEL HEEL jammer dat het niet oor is gegaan, maar HEEL HEEL fijn dat er een eerlijk feedback werd gegeven. Ik zou als ik weer een vloer moest bestellen, dat ZEER ZEKER bij Willem Designvloeren doen. Een betrouwbaar bedrijf, een bedrijf dat weet wat hij doet! Dank je wel Willem Designvloeren voor de fijne samenwerking.
Weloverwogen, goed advies; geen commercieel verhaal
Aardige behulpzame mensen over de vloer gehad die er oprecht iets moois van willen maken.
We hebben een prettig en zeer informatief gesprek gehad.
Goed advies en mooie producten
Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg.
We hadden een super goed en leuk gesprek. Kort, bondig en geen poespas maar weten waar je over praat. Inspiratie alom!
Kennismaking en offerte
Willem Designvloeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Willem Designvloeren heeft de volgende resultaten bereikt:
Willem Designvloeren
Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
perfecte service
Weloverwogen, goed advies; geen commercieel verhaal
We hebben een prettig en zeer informatief gesprek gehad.
Goed advies en mooie producten
Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg.
Kennismaking en offerte
Willem Designvloeren heeft de volgende resultaten bereikt: