Sep
Leuk en leerzaam
D kleinkinderen vonden het leuk !
De kinderen kijken elke maand uit naar hun tijdschrift in de bus.
'Ik vind het leuk'
Super leuk
Sinds ik het abonnement heb afgesloten, hebben we helaas nog geen enkele editie ontvangen. Dus niet heel enthousiast..
Top blad met veel boeiende artikels.
Twee kleinkinderen hebben een abonnement van 5 maanden gekregen. Twee gezinnen genieten hiervan. Een groot succes!
Super leuk tijdschrift, vooral de mopjes vinden de kinderen leuk!
Zeer leuk tijdschrift. Mag meer informatie in van dieren. Nog meer strips
Heel erg leuk en informatief
Ik vind het heel interessant en ook heel leuk ik leer ook dingen bij
Veel dieren feitjes, spelletjes en moppen. Er wordt flink gejuicht als freek weer in de brievenbus zit
Leuk, informatief en interessant.
Onze dochter had vorig jaar een jaar abbo gekregen voor der verjaardag... die liep af.. en wat was ze teleurgesteld... nu heeft ze opa en oma omgekocht voor weer een jaar abbo... het is mega leerzaam en super leuk beschreven allemaal!
Wild van Freek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wild van Freek heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk en leerzaam
D kleinkinderen vonden het leuk !
De kinderen kijken elke maand uit naar hun tijdschrift in de bus.
'Ik vind het leuk'
Super leuk
Top blad met veel boeiende artikels.
Super leuk tijdschrift, vooral de mopjes vinden de kinderen leuk!
Zeer leuk tijdschrift. Mag meer informatie in van dieren. Nog meer strips
Heel erg leuk en informatief
Ik vind het heel interessant en ook heel leuk ik leer ook dingen bij
Leuk, informatief en interessant.
Wild van Freek heeft de volgende resultaten bereikt: