Mooz

Heel fijn! Onze Mooz is er helemaal holy Moly gek van!

Debbie

SterSterSterLege sterLege ster

Leuke magazine dat hier met veel plezier gelezen wordt. Helaas loopt de levering serieus spaak. Sinds we lid zijn, hebben we nog maar 2 magazines ontvangen van de 4 waar we recht op hebben.

Antwoord Wild van Freek

Je abonnement is gestart met het nummer van oktober, dus als het goed is heb je het nummer van oktober en november ontvangen. Mocht dit niet zo zijn, kun je eenvoudig een nazending aanvragen via onze website. Rond 4 december ontvang je het 3e nummer van je abonnement.

Geantwoord op

Bjorn

Heel leuke kinderboeken

D

Leuk, gezellig en leerzaam blad

Mathis

Heel leuk omdat het met dieren is en heel cool.

Joshua

Super leuk!

Jessy

Achterkleinzoon van 8 jaar wacht iedere maand met spanning af tot het moment Wild van Freek in de brievenbus ligt.

Julieke

annemieke

goed

Trudy

SterSterSterSterLege ster

De kleinzoon kijkt elke maand uit naar het nieuwe blad.

Marcus

Victorianne

SterSterSterSterLege ster

Kindje heeft het voor zijn verjaardag gekregen. Altijd blij wanneer het binnen komt.

Abel de Stigter

Leuk, weer puzzels en prijsvragen! Ik wil graag iets winnen!

I

Mijn kleinzoon van 5 is altijd weer blij als zijn tijdschrift in de brievenbus ligt. Een prachtig kado om te geven en te krijgen.

Wild van Freek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wild van Freek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2025

Wild van Freek

In Wild van Freek neemt Nederlands bekendste bioloog Prof. dr. Freek Vonk kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het tijdschrift staat boordevol avonturen, coole weetjes, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws!

Mooz

Heel fijn! Onze Mooz is er helemaal holy Moly gek van!

Debbie

Heel leuke kinderboeken

D

Leuk, gezellig en leerzaam blad

Mathis

Heel leuk omdat het met dieren is en heel cool.

Joshua

annemieke

goed

Trudy

SterSterSterSterLege ster

De kleinzoon kijkt elke maand uit naar het nieuwe blad.

Marcus

Victorianne

Abel de Stigter

Leuk, weer puzzels en prijsvragen! Ik wil graag iets winnen!

I

Wild van Freek heeft de volgende resultaten bereikt: