Sep

Leuk en leerzaam

Oma margo

SterSterSterSterLege ster

D kleinkinderen vonden het leuk !

Antwoord Wild van Freek

Leuk om te horen dat de kleinkinderen ervan hebben genoten! 😊 Dankjewel voor je fijne review en mooie score! 📖✨

Victor

De kinderen kijken elke maand uit naar hun tijdschrift in de bus.

Dimitri

'Ik vind het leuk'

Finn/Stijn

Super leuk

Marijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Sinds ik het abonnement heb afgesloten, hebben we helaas nog geen enkele editie ontvangen. Dus niet heel enthousiast..

Antwoord Wild van Freek

Hi Marijn, vervelend dat je sinds het afsluiten van het abonnement nog geen enkel nummer hebt ontvangen. Je kunt dit het beste doorgeven via onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee. Je kunt contact opnemen via klantenservice@blink.nl of telefonisch. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-13.00 uur.

Lutgarde

Top blad met veel boeiende artikels.

Heleen

Twee kleinkinderen hebben een abonnement van 5 maanden gekregen. Twee gezinnen genieten hiervan. Een groot succes!

Corine

Super leuk tijdschrift, vooral de mopjes vinden de kinderen leuk!

Antwoord Wild van Freek

Dankjewel voor je positieve beoordeling, goed om te lezen dat de kinderen de mopjes leuk vinden.

ARIËN

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer leuk tijdschrift. Mag meer informatie in van dieren. Nog meer strips

Antwoord Wild van Freek

Dankjewel voor je beoordeling, je feedback is waardevol voor ons.

Tygo

Heel erg leuk en informatief

Noémie

Ik vind het heel interessant en ook heel leuk ik leer ook dingen bij

Ramses

Veel dieren feitjes, spelletjes en moppen. Er wordt flink gejuicht als freek weer in de brievenbus zit

Antwoord Wild van Freek

Dankjewel voor je beoordeling, fijn dat iedereen zo blij is als Wild van Freek weer in de brievenbus zit.

Sam

Leuk, informatief en interessant.

Saskia

Onze dochter had vorig jaar een jaar abbo gekregen voor der verjaardag... die liep af.. en wat was ze teleurgesteld... nu heeft ze opa en oma omgekocht voor weer een jaar abbo... het is mega leerzaam en super leuk beschreven allemaal!

Wild van Freek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wild van Freek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2025

Wild van Freek

In Wild van Freek neemt Nederlands bekendste bioloog Prof. dr. Freek Vonk kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het tijdschrift staat boordevol avonturen, coole weetjes, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws!

Sep

Leuk en leerzaam

Oma margo

SterSterSterSterLege ster

D kleinkinderen vonden het leuk !

Victor

De kinderen kijken elke maand uit naar hun tijdschrift in de bus.

Dimitri

'Ik vind het leuk'

Finn/Stijn

Super leuk

Marijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lutgarde

Top blad met veel boeiende artikels.

Heleen

Corine

Super leuk tijdschrift, vooral de mopjes vinden de kinderen leuk!

ARIËN

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer leuk tijdschrift. Mag meer informatie in van dieren. Nog meer strips

Antwoord Wild van Freek

Dankjewel voor je beoordeling, je feedback is waardevol voor ons.

Tygo

Heel erg leuk en informatief

Noémie

Ik vind het heel interessant en ook heel leuk ik leer ook dingen bij

Ramses

Sam

Leuk, informatief en interessant.

Saskia

Wild van Freek heeft de volgende resultaten bereikt: