Ridderhof
- Verbeterpunten of tips
- De tijd tussen bestellen en afleveren was te lang
- Wat zijn onze sterke punten?
- Groot assortiment
- Aangekocht product
- Wijnkoeler
Veel keuze
Ik heb tweemaal een bestelling gedaan en de bestelling is keurig op tijd afgeleverd.
perfecte en snelle afhandeling van de bestelling na een gedegen advies
Ruime keuze en correcte snelle levering
Snelle levering, keurig verpakt. Lekkere wijn.
Top
Superervaring van bestelling tot eerste slok
Altijd raak!
Snelle levering, veilige verpakking
Topwijnen voor eerlijke prijzen
Professioneel én persoonlijk
"Altijd verrassende deals en topservice!"
Mooi aanbod aan wijnen, fijn klantcontact
Snel besteld en mooi geleverd!
Wijndeal.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijndeal.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Veel keuze
perfecte en snelle afhandeling van de bestelling na een gedegen advies
Ruime keuze en correcte snelle levering
Snelle levering, keurig verpakt. Lekkere wijn.
Top
Superervaring van bestelling tot eerste slok
Altijd raak!
Snelle levering, veilige verpakking
Topwijnen voor eerlijke prijzen
Professioneel én persoonlijk
"Altijd verrassende deals en topservice!"
Mooi aanbod aan wijnen, fijn klantcontact
Snel besteld en mooi geleverd!
Wijndeal.nl heeft de volgende resultaten bereikt: