Marco
Motor aangemeld. Foto's via What'sApp gestuurd. Belofte via mail dat er binnen 2 uur contact wordt opgenomen. Niet gebeurd. Na 2 weken helemaal niets meer vernomen en telefonisch niet bereikbaar.
63% beveelt Wij Verkopen Uw Motorfiets Wel aan!
63% beveelt Wij Verkopen Uw Motorfiets Wel aan!
Binnen enkele dagen was er contact en ook de motor verkocht!
Goed contact. Uiteindelijk een goede deal gemaakt.
Heel fijn geregeld
Snel verkocht. Let wel op dat je je motor niet te goedkoop verkoopt. Er wordt echt te weinig geboden. Helaas door mijn gezondheid een te lage prijs geaccepteerd. Hij wordt voor bijna 2 x de aankoopprijs verkocht. Nu gun ik het de koper wel want het is naar mijn idee geen groot bedrijf. Wel netjes en goed geholpen door wvumw.
Na meerdere keren Bellen en de afspraak te maken dat ze terug bellen doen ze dat niet. Echt waardeloos dit bedrijf. Ga hier niet mee in zee je verdrinkt!
De naam "wijverkopenuwmotorfietsNIET" want we bellen toch niet terug. Zou beter passen. Tot 2x toe" mijn collega belt u zo terug" daarna blijft het stil. Slecht, heel slecht
Wij Verkopen Uw Motorfiets Wel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wij Verkopen Uw Motorfiets Wel heeft de volgende resultaten bereikt:
Wij Verkopen Uw Motorfiets Wel
Marssteden 52
7547 TC Enschede
Binnen enkele dagen was er contact en ook de motor verkocht!
Goed contact. Uiteindelijk een goede deal gemaakt.
Heel fijn geregeld
Wij Verkopen Uw Motorfiets Wel heeft de volgende resultaten bereikt: