Koen Laarhoven
- Sterke punten
- Duidelijkheid
96% beveelt WIJ Geboortekaartjes aan!
Top, erg behulpzaam
Super! Handige tool om het kaartje aan te passen op maar en super snelle levering.
Zeer goed, ze hadden zelfs gecheckt of de informatie wel klopte
Top. Snelle levering
Heel goed
Helemaal prima! Heel blij met het eindresultaat, precies wat wij voor ogen hadden.
Ik heb een hele fijne ervaring met geboortekaartjes gehad. Ondanks ons zelfgemaakte ontwerp en proefkaartje, werd er vanuit hun kant meegedacht en meegekeken. Zelfs bij een fout vanuit onze kant, kregen wij dit te horen. Zonder hier extra voor betaald te hebben of de controle te hebben aangevinkt. Wij zijn erg over de communicatie en het resultaat te spreken!
Goed. Handige editor en de mogelijkheid voor proefdruk was handig.
Mooi kaartje
Top
Goed! Snelle service
Super!
Ik ben heel erg tevreden over de service, samenwerking en levering!
WIJ Geboortekaartjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WIJ Geboortekaartjes heeft de volgende resultaten bereikt:
WIJ Geboortekaartjes
Lageweg 17A
1695 GL Blokker
Zeer goed, ze hadden zelfs gecheckt of de informatie wel klopte
Top. Snelle levering
Heel goed
Goed. Handige editor en de mogelijkheid voor proefdruk was handig.
Mooi kaartje
Top
Goed! Snelle service
Super!
Ik ben heel erg tevreden over de service, samenwerking en levering!
WIJ Geboortekaartjes heeft de volgende resultaten bereikt:
WIJ Geboortekaartjes