Ton Schellekens
- Filtermoessen voor screenmatic 18
Prima , op tijd geleverd
Ze weten waar ze over praten
Goede klantenservice en correcte levering
Snelle, correcte levering. Altijd alles op voorraad. Niet de goedkoopste, maar wel de beste service
Heldere website, snelle en goede levering. Helemaal correct.
Ik ben zeer tevreden over de service.
Prima, zowel in de winkel als online.
Ik heb ontvangen wat ik wou hebben en voldoet aan mijn doel, ik zou zeker dit bedrijf aanbevelen als je je grief kunt vinden.
Snellelevering
Snel en goed
Zeer correct, en perfecte service, ook als de levering soms eens fout loopt.
Zeer positief.
Wesdijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wesdijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima , op tijd geleverd
Ze weten waar ze over praten
Goede klantenservice en correcte levering
Heldere website, snelle en goede levering. Helemaal correct.
Ik ben zeer tevreden over de service.
Prima, zowel in de winkel als online.
Snellelevering
Snel en goed
Zeer correct, en perfecte service, ook als de levering soms eens fout loopt.
Zeer positief.
Wesdijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt: