Remco Van IJzeren
- Pomp.voer
Prima service
zeer goed
Uitstekende service
Pakket retour gestuurd. Zeer snelle afhandeling.
Prima snelle levering
Vloyye levering. Vriendelijke dame die advies gaf over wintervoer.
snelle levering , goed verpakt
Top bedrijf ík zou het iedereen aanraden. Ze houden u op de hoogte van je bestelling.
Oase vijverpomp bestelde, was vrijdag achtergekomen dat mijn pomp defect was, was na 15.00 uur zo gebeld met Westdijk, geen probleem als ik direct besteld en betaald zal het vandaag (vrijdag) versturd worden. Zaterdag om 10 uur was de pomp bij mij ! TOP service.
Wederom een foutloze levering door Wesdijk verzorgd. Snelle reactie op een mail met specifieke vragen waarna ook nog telefonisch contact werd opgenomen om e.e.a. uit te leggen. Kortom niets te wensen, absoluut top geregeld en erg klantvriendelijk.
Fijne ervaring
Top Bedrijf
Is goed
Wesdijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wesdijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service
zeer goed
Uitstekende service
Pakket retour gestuurd. Zeer snelle afhandeling.
Prima snelle levering
Vloyye levering. Vriendelijke dame die advies gaf over wintervoer.
snelle levering , goed verpakt
Fijne ervaring