8.5 /10

checkbox96% beveelt Werkzoeken.nl aan!

Mark van Bedding House

Was onbekend voor mij. Ik zag een kandidaat langskomen en dacht, ik klik er eens op. Toen vroeg ik mij af hoe dqt dan verder gaat, even gechat en ongelooflijk maar het is allemaal vrijblijvend. Dat vind ik op zich fijn, maar ook de openheid en dat je alles al kan zien van een kandidaat. Laagdrempelig en prettig. Ook de dame die mij de toelichting gaf!! Prima systeem!!

Lukas van der Weerd van Arbeidsmakelaar Lukas van der Weerd

Zeer fijn platform om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reacties op vragen. Heb met veel platformen wel andere ervaringen, dus was een opluchting om te merken dat het bij werkzoeken.nl écht anders geregeld is!

Jozee van Aethon

SterSterSterSterLege ster

Een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform. Daarnaast is de begeleiding vanuit customer success erg sterk: inhoudelijk, betrokken en met goede kennis van verschillende verticals. Dat maakt de samenwerking prettig en effectief.

Marijn van YoungCapital

Werkzoeken.nl is een fijne samenwerkingspartner. Wij maken al jaren gebruik van hun dienstverlening en zijn erg tevreden. Dit komt onder andere door de resultaten en het makkelijk te gebruiken platform. Ook is de samenwerking met de mensen die er werken erg fijn.

Ricardo Rosario - Aethon

Fijn en intuïtief platform. Verder is onze Customer Success manager Marvin goed betrokken, op de hoogte van de markt en geeft goede optimalisaties.

Sander Geurts van Kessel (Think Yellow)

Prettige samenwerking

Eyecare groep

Een prettige partij om mee samentwerken

VRBZO

Anita - CTS

Het platform is duidelijk, de service toegewijd. Heel toegankelijk en klantvriendelijk (groot verschil met andere -grote- jobboards!!)

Albert van Fysio Networkx

Goede klantenservice en gebruiksvriendelijk platform.

Channa van igen

Werkzoeken is een fijn platform om mee samen te werken. De communicatie is altijd duidelijk en transparant.

Bart van Energiewacht

Nick de Bondt Equans

Prettige samenwerkingspartner

Patrick Friesen - AB Werkt

SterSterSterSterLege ster

Werkzoeken is voor ons een platform dat ons ondersteunt in de werving van passende kandidaten bij onze vacatures.

Frank van van nes + plaisier

Werkzoeken.nl is een goede banensite, waarbij we goede kandidaten en plaatsingen hebben behaald. De communicatie is altijd fijn.

Werkzoeken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Werkzoeken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 18 maart 2021

Werkzoeken.nl

Vind je nieuwe baan op werkzoeken.nl Doorzoek meer dan 250.000 vacatures van 7.000 bedrijven.

Mark van Bedding House

Lukas van der Weerd van Arbeidsmakelaar Lukas van der Weerd

Jozee van Aethon

Marijn van YoungCapital

Ricardo Rosario - Aethon

Sander Geurts van Kessel (Think Yellow)

Prettige samenwerking

Eyecare groep

Een prettige partij om mee samentwerken

VRBZO

Anita - CTS

Albert van Fysio Networkx

Goede klantenservice en gebruiksvriendelijk platform.

Channa van igen

Bart van Energiewacht