Kay Van der velde
- Niks
- Sterke punten
- Snel
Snel afgehandeld en geleverd
Producten zijn zeer goed, de levering laat fel te wensen over, ook veel te veel mails van andere partijen, waar je niets mee bent, Ik hoef niet te weten dat mijn pakket is opgehaald of aangekomen bij de transporteur, alles waar het om draait is wanneer het geleverd wordt en hoe laat.
Snelle levering. Ook telefonisch advies erg prettig.
snel en correct geleverd.
Zeer goed
prima service, en super snelle levering
goed er was een fout gemaakt maar is goed opgelost
Goed!
Vrij goed
Goed product en snel geleverd
Goede prijs en origineel wera gereedschap. Snelle verzending, erg makkelijk te bestellen en via telefoon neemt de klantenservice de tijd om jou te helpen. Overall een beste ervaring..
Zeer positief
Weragereedschap.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Weragereedschap.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Weragereedschap.nl
Middenweg 135
1462 HH Middenbeemster
Snel afgehandeld en geleverd
Snelle levering. Ook telefonisch advies erg prettig.
snel en correct geleverd.
Zeer goed
prima service, en super snelle levering