Dries Dumont
Goede ervaringen
Kwaliteit is goed
goed
Goede service
Een duidelijke website, eenvoudig om een account aante maken en tevens goed bereikbaar bij vragen.
Prima. Goede producten, snelle levering
Prima, uitgebreid assortiment en snelle levering.
Zeer gt
Zeer positief.
Goed. Sterk spul!
Gewoon goed, prima prijs/kwaliteit verhouding.
Top!
Weragereedschap.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Weragereedschap.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kwaliteit is goed
goed
Goede service
Prima. Goede producten, snelle levering
Prima, uitgebreid assortiment en snelle levering.
Zeer gt
Zeer positief.
Goed. Sterk spul!
Gewoon goed, prima prijs/kwaliteit verhouding.
Top!
Weragereedschap.nl heeft de volgende resultaten bereikt: