Remko Majoor
- Helder
- Verbeterpunten of tips
- -
Het was weer super.
Snelle levering van de bestelde items, duidelijke communicatie.
Zeer goed
Frima setje fietsgereedschap voor onderweg. Nette levering.
Hier kun je mee bouwen!
Zeer snelle levering en super goed gereedschap echt top
zeer goed
Prima: duidelijke informatie, snelle afhandeling
Absoluut te mijden dit bedrijf.Greedschap veel te laat geleverd,DPD volledig onbereikbaar,gebeld naar Wera nl.Afgesproken om het gewoon terug te laten komen naar Wera zelf en mijn geld terug te storten.Mijn bestelling is al enkele dagen geleden teruggestuurd en op mijn mails naar Wera nl. wordt niet gereageerd.
Nette en duidelijke website. Gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk te vinden.
Goede kwaliteit en betaalbaar
Goed kan niets anders zeggen.
Fijn gereedschap om mee te werken
Weragereedschap.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Weragereedschap.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Weragereedschap.nl
Middenweg 135
1462 HH Middenbeemster
Het was weer super.
Snelle levering van de bestelde items, duidelijke communicatie.
Zeer goed
Frima setje fietsgereedschap voor onderweg. Nette levering.
Hier kun je mee bouwen!
Zeer snelle levering en super goed gereedschap echt top
zeer goed
Prima: duidelijke informatie, snelle afhandeling
Nette en duidelijke website. Gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk te vinden.
Goede kwaliteit en betaalbaar
Goed kan niets anders zeggen.
Fijn gereedschap om mee te werken
Weragereedschap.nl heeft de volgende resultaten bereikt: