9,6/10

Goeie klantenservice
Vloerkleed

HC

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

"Schandalige service. Bankstel begon al binnen 3 maanden ernstig te pluizen (pilling). Klantenservice (Trijntje) dreigde eerst met kosten en stuurde pas na een jaar een 'expert' die binnen 5 minuten buiten stond en de schuld op de klant afschoof. Ondertussen weigert Wehkamp elke verantwoordelijkheid, terwijl een andere fauteuil van hen bij identiek gebruik wél pluisvrij blijft. Koop hier geen bankstel; de garantie stelt niets voor en de service is beneden alle peil!"

Bankstel

van Deursen

SterSterSterLege sterLege ster

Over het algemeen ben ik tevreden over Wehkamp. Echter heb ik op 8-9-2026 iets volgens jullie aanwijzingen opgestuurd, maar tot op heden heb ik geen reactie terug ontvangen. Pakket 3SWGP073057972. Ref.WK73057972.

Artikel dat opgestuurd is had gelekt. Moest ik opsturen naar de reparatieservice!?
Duidelijke tips op jullie site
Roomspray. Janzen Sage 36

Jok

Zeer tevreden

Retour betalen vind ik erg jammer. Iets minder per item zou passender zijn.
Snel geleverd
Verschillende items

Carla

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Laatste tijd veel fouten

In account aan kunnen geven dat het om een verkeerde levering gaat en dat er dan niet betaald hoeft te worden voor retour
Sascha cowboy laarzen

D.M.J. van Spall

snelle levering en terugbetaling

nvt
na zoveel jaar er nog is
truien

A kl Holkenborg

Mooie website met duidelijke categorieen foto's van de artikelen. Makkelijk in bestelling en snelle levering!

Makkelijk in bestelling en snelle levering!
Kleding

Berbel Waij

Top

Gelijke afprijzingen bij merken. Bijv. bij Josh of Nikkie, dan is’t daar nog meer afgeprijsd dan bij jullie zeg maar.
Altijd de volg. dag, groot assortiment. Betalen met Riverty.
Product of service:
Heel veel kleding en schoeisel koop ik bij jullie.

Chantalle Custers

Nvt
Broeken

Marieke

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen reactie op mijn vragen over een deel van mijn bestelling die niet is aangekomen

Als je niet de moeite kunt nemen om te reageren op klanten dan kun je geen sterke punten hebben......
Reageren en mijn klacht eerlijk afhandelen
Mijn ketting die samen met het bruine shirt is besteld is nooit aangekomen

Monique

Veel keuze , snelle levering

DHL luistert niet altijd
Schoenen

Kim

Ik heb goede ervaringen met Wehkamp. Snelle levering, goede producten en af en toe goede acties waardoor de producten een redelijke prijs hebben.

Proberen meer reviews te krijgen.
Makkelijk met filters
Nous hoeslaken

Grietje

De kleding is van een goede kwaliteit, snel geleverd en niet moeilijk om zonodig terug te sturen.

Kwalitatief goed.
De maten van de kleren komen niet altijd overeen
Blazer

Jacqueline de M

SterSterSterSterLege ster

Kwaliteit en prijs goed, maar levering gaat iedere keer fout. 1 euro betalen voor levering aan huis, maar DHL maakt er iedere keer afhaalpunt van. Die euro krijg ik wel terug van Wehkamp, maar als je euro vraagt voor levering aan huis moet je dat ook kunnen garanderen.

Niet meer een euro vragen voor levering aan huis
Duidelijk
Bomber

Wehkamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wehkamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,3/10
  • checkEerste review geschreven op 20 september 2008

Wehkamp.nl

Wehkamp is één van de meeste veelzijdige webwinkels op het internet. U kunt er werkelijk alles bestellen. De populairste categorie van Wehkamp is de mode categorie. Hier kunt u allerlei soorten kleding bestellen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Wanneer de kleding vervolgens niet naar wens is, of gewoonweg niet past, kunt u de kleding gewoon weer retour doen. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug! Bij Wehkamp kunt u tevens terecht voor allerlei soorten elektronica. Of u nu op zoek

Burgemeester Roelenweg 13

Duidelijke tips op jullie site
Roomspray. Janzen Sage 36

Jok

Zeer tevreden

Retour betalen vind ik erg jammer. Iets minder per item zou passender zijn.
Snel geleverd

nvt
na zoveel jaar er nog is
truien

A kl Holkenborg

Makkelijk in bestelling en snelle levering!
Kleding

Berbel Waij

Top

Altijd de volg. dag, groot assortiment. Betalen met Riverty.
Product of service:
Heel veel kleding en schoeisel koop ik bij jullie.

Chantalle Custers

Veel keuze , snelle levering

DHL luistert niet altijd
Schoenen

Kim

Proberen meer reviews te krijgen.
Makkelijk met filters
Nous hoeslaken