Alive
Het werkt prima, houden nu tijd over. In het begin denk je waar ben ik aan begonnen, maar het werkt zo simpel.dat je na een dag al niet meer anders wil.
Twee jaar geleden zijn wij overgestapt op WeFact en sindsdien zijn we erg tevreden. Het platform is efficiënt en gebruiksvriendelijk, met een perfecte koppeling naar zowel ons boekhoudprogramma als online betaalopties. Dit maakt onze facturatie snel, overzichtelijk en zonder gedoe. Voor bedrijven die gemak en overzicht waarderen, is WeFact zeker een aanrader!
Ik gebruik het nu 2 maanden en het werkt super handig. In het begin dacht veel mogelijkheden maar aan de hand van de filmpjes had ik zo mijn weg gevonden binnen wefact. Een echte aanrader.
Top, snel en accuraat het probleem verholpen, wat we zelf hebben veroorzaakt.
Eigenlijk best prima, maar wel wat kritiekpuntjes. Niet zo gemakkelijk om het je eigen te maken. Heel vervelend nu met die verplichte link in mails. Met mailen gaat het sowieso niet altijd goed. Bulkbetaling verdelen over klanten is niet mogelijk. En nog paar dingetjes..
Prima, werkt goed en eenvoudig
Zeer goed. Programma legt zich over het algemeen zelf uit. Kom je er niet helemaal uit, zijn ze heel snel met reageren en zeer behulpzaam.
De helpdesk antwoord altijd erg snel en is super vriendelijk en behulpzaam :)
Veel beter wordt het niet. Zeer tevreden!
positief
Makkelijk en overzichtelijk. Fijn programma om mee te werken.
Handig en fijn programma
Super gebruik vriendelijk
Snel en eenvoudig!
Supersnel en simpel.
WeFact B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WeFact B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Top, snel en accuraat het probleem verholpen, wat we zelf hebben veroorzaakt.
Prima, werkt goed en eenvoudig
De helpdesk antwoord altijd erg snel en is super vriendelijk en behulpzaam :)
Veel beter wordt het niet. Zeer tevreden!
positief
Makkelijk en overzichtelijk. Fijn programma om mee te werken.
Handig en fijn programma
Super gebruik vriendelijk