Piet Franken
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- bijzondere collectie , snelle levering
- Product of service:
- stropdassen
mooie strik met dito bretels
Positieve ervaring bij eerste aankoop.
Goede ervaring
Mooie sjaal, erg dure verzending voor een brievenbus pakket..
Best shop in town
Op mijn zoektocht naar een neckerchief kwam ik terecht op de site van We Love Ties. Daar werd geboden wat ik zocht en daarnaast stonden voorbeelden hoe zo'n sjaal geknoopt kan worden.
Positief
2 stropdassen gekocht super kwaliteit
Goede producten en snelle verzending
Perfect
zeer goed
Correct en goede prijs/kwaliteitsverhouding
Prima, snelle levering in representatieve verpakking
Top
We Love Ties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
We Love Ties heeft de volgende resultaten bereikt:
mooie strik met dito bretels
Positieve ervaring bij eerste aankoop.
Goede ervaring
Mooie sjaal, erg dure verzending voor een brievenbus pakket..
Best shop in town
Positief