8.9 /10

2085 reviewsSchrijf review

checkbox97% beveelt Wastoren aan!

2085 reviews

Philip Van landeghem

Zeer goede service

Kasten wastoren

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw positieve ervaring! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering, de montage en onze service. Daar doen we het voor! Alvast veel plezier met uw nieuwe Wastoren en bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review achter te laten. Met vriendelijke groet, Anouk – Team Wastoren®

Pieter De Vries

Duidelijke website, vlotte levering en goede nazorg

Wasmachine/droger kast

Alexandra

Heel goed. Bestelproces is eenvoudig. Communicatie is goed. Aflevering erg vlot.

Dubbele wasmachinekast

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de door ons gegeven service en de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte!     Met vriendelijke groet,   Anouk - Team Wastoren®

Geert Belga

Kwaliteit en super service

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte!     Met vriendelijke groet,   Anouk - team Wastoren®

Roy van der Kolk

Goed, duidelijk, netjes en degelijk materiaal

Wastoren + kast

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte!     Met vriendelijke groet,   Anouk - team Wastoren®

Ellen de Graaf

SterSterSterLege sterLege ster

Via de websitebeheerder werkte niet maar via de klantenservice was het snel geregeld!

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat wij u via onze klantenservice snel hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent over de levering en de montage van uw Wastoren. Ook bedankt voor uw eerlijke feedback over onze website. Wij nemen uw opmerking mee en kijken graag hoe we het bestelproces verder kunnen verbeteren. Hiervoor komen we graag met u in contact. Wij wensen u nog jarenlang veel plezier met uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Anouk – Team Wastoren™

Lion Hoff

Heel goed !

Wastoren wit

G.A. Schuppers

Ik werd door een kennis gewezen op dit bedrijf. De wastoren besteld omdat in mijn nieuwe appartement geen ruimte is om wasmachine en droger naast elkaar te plaatsen. Bestellen ging makkelijk. Dit is een prima oplossing. Zeer tevreden en blij met de wastoren.

Slimline 3.0 (WSTT185) € 309,00

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 10/10 beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw Wastoren en dat deze de perfecte oplossing is voor uw nieuwe appartement. Jammer om te lezen dat de levering niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen uw opmerking over de bezorging serieus en gebruiken dergelijke feedback om onze dienstverlening samen met onze transportpartners verder te verbeteren. Wij wensen u veel plezier met uw Wastoren en nog jarenlang gemak bij het wassen! Met vriendelijke groet, Anouk – Team Wastoren™

M Seegers

Prima service. correcte bezorging.

wastoren wasmachine met droger

Jannet van den Berg

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Matig

Keer terug gebeld worden over de te hoge kast

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de levering, montage en service niet zijn verlopen zoals u van ons mag verwachten. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer u problemen ervaart met de montage en één van de kasten niet naar wens is. Wij zijn inmiddels per e-mail met u in contact en bekijken graag samen met u wat er precies aan de hand is. Uiteraard gaan wij op zoek naar een passende oplossing, zodat u uiteindelijk tevreden kunt zijn met uw wasruimte. Uw feedback nemen wij serieus en helpt ons om onze producten, handleidingen en service verder te verbeteren. Bedankt voor uw geduld en de mogelijkheid om dit samen met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Ana Team Wastoren

Natasja Sonneveld

Product of service:
2x kast voor wasmachine en droger.

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw ervaring uiteindelijk positief is geweest en dat onze klantenservice u heeft kunnen helpen door de aankoopbon met btw apart toe te sturen. Dank u ook voor uw feedback over de factuur. We begrijpen dat u deze graag direct na uw bestelling had ontvangen en nemen uw opmerking mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen in Wastoren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en staan uiteraard graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, Ana Team Wastoren

ing de Bruijn

Prettig, flexibel, netjes

Dubbele kast met medium boven kasten

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service als prettig, flexibel en netjes heeft ervaren. Dat zijn precies de waarden waar wij iedere dag naar streven. Bedankt voor uw vertrouwen in Wastoren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en staan uiteraard graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, Ana Team Wastoren

Jenneke

De klantenservice en de afhandeling is geweldig. Bij vragen of klachten wordt er zeer snel een goede oplossing gevonden.

Kast voor wasmachine en droger

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de afhandeling. We vinden het belangrijk om vragen en eventuele klachten snel en zorgvuldig op te lossen, dus het doet ons veel plezier dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen in Wastoren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en staan ook in de toekomst graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Ana Team Wastoren

Marion De Graaf

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijk

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u ons zou aanbevelen en tevreden bent over de levering en onze service. Ook zijn we blij dat de montage, met behulp van de handleiding, uiteindelijk goed is verlopen. Bedankt ook voor uw eerlijke feedback. We begrijpen dat sommige stappen tijdens de montage even zoeken kunnen zijn en nemen uw opmerkingen mee om onze handleiding verder te verbeteren. Daarnaast willen we u alvast bedanken dat u bereid bent een foto van het eindresultaat met ons te delen. We kijken ernaar uit om uw nieuwe wasruimte te bewonderen! Wij wensen u veel plezier van uw Wastoren en staan uiteraard graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, Ana Team Wastoren

Wim Terschegget

Uitstekend bedrijf die ook bij kapotte onderdelen direct actie onderneemt zonder problemen.

Waskast

Antwoord Wastoren

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Hoewel we natuurlijk hopen dat er nooit iets misgaat, vinden we het belangrijk om eventuele problemen snel en zonder gedoe op te lossen. Daarom doet het ons veel plezier dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen in Wastoren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en staan ook in de toekomst graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Ana Team Wastoren

Geantwoord op

Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • check2085 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2018

Wastoren

Voor wasmachine en/of droger. Nooit meer bukkend de was doen. De wasmachine wordt verhoogd en de leidingen zijn volledig uit het zicht. Bovendien is het geen rommeltje meer door de optimale opbergmogelijkheden. Iedere wasmachine en/of droger past!

Ketelmakerij 5

Wastoren wit

G.A. Schuppers

Slimline 3.0 (WSTT185) € 309,00

M Seegers

Prima service. correcte bezorging.

wastoren wasmachine met droger

Jannet van den Berg

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Matig

Keer terug gebeld worden over de te hoge kast

Natasja Sonneveld

Product of service:
2x kast voor wasmachine en droger.

ing de Bruijn

Prettig, flexibel, netjes