Reviews

Wastoren

8.9 / 10
1626 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

1626 Reviews

Mike

8/10

Aangenaam, goed contact

Reactie Wastoren:

Beste Mike,
Dank u voor het achterlaten van uw review! Fijn om te lezen dat u ons aanraadt en goed contact heeft gehad met onze klantenservice. We willen u nog veel plezier wensen met uw...
Beste Mike,
Dank u voor het achterlaten van uw review! Fijn om te lezen dat u ons aanraadt en goed contact heeft gehad met onze klantenservice. We willen u nog veel plezier wensen met uw prachtige kasten. Met vriendelijke groet, Frédérique - Team Wastoren


Steven

2/10

De panelen zijn van mindere kwaliteit. Voorbeeld :Bij inschroeven in de panelen komen er stukken af , barst snel. Het is geen duurzaam materiaal. De platen zijn niet gelabeld met nummer ofzo... De panelen zijn van mindere kwaliteit. Voorbeeld :Bij inschroeven in de panelen komen er stukken af , barst snel. Het is geen duurzaam materiaal. De platen zijn niet gelabeld met nummer ofzo waardoor je moet zoeken naar de juiste plaat en veel tijd verliest. De verpakkingen zijn ook veel te zwaar ingepakt sommige meer dan 25 kg. Er zijn geen extra schroeven voorzien . De handleiding is ook niet up to date: voorbeeld andere type schroef of type scharnier dan afgebeeld . Bij aaneengesloten kasten zoals wasmachine en droogkast naast elkaar is er geen opening voorzien om kabels of leidingen door te steken. Er zijn ook geen voorzieningen om ervoor te zorgen dat wasmachine blijft staan in de kast en heeft dus te veel ruimte. Het latje vooraan houdt wasmachine wel tegen maar niet de bewegingen langs de boven- en zijkanten.

Reactie Wastoren:

Beste Steven, Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons. Zojuist heb ik gelijk contact met u opgenomen om te overleggen hoe we het ea nog kunnen oplossen en om u uit te leggen hoe u... Beste Steven, Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons. Zojuist heb ik gelijk contact met u opgenomen om te overleggen hoe we het ea nog kunnen oplossen en om u uit te leggen hoe u het beste de kast waterpas kan stellen zodat de machine goed op zijn plek blijft staan. In mijn uitgebreide mail ligt ik het ea toe, maar ik kan mij ook goed voorstellen dat het telefonisch wellicht beter over komt. Hopelijk kunnen we met elkaar in contact komen, om ervoor te zorgen dat u toch tevreden wordt over het eindresultaat, dit vinden wij erg belangrijk! Ik verneem graag van u. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Frédérique - team Wastoren


Michiel

10/10

Heel goed

Reactie Wastoren:

Beste Michiel, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf! We wensen u veel plezier met uw nieuwe opstelling. Met... Beste Michiel, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf! We wensen u veel plezier met uw nieuwe opstelling. Met vriendelijke groet, Frédérique - Team Wastoren


georges oostens

10/10

ALLES PRIMA VERLOPEN

Reactie Wastoren:

Beste meneer Oostens,
Wat fijn om te lezen dat u ons zou aanbevelen! We willen u bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen u nog veel wasplezier met de nieuwe wasmachinekast van Wastoren....
Beste meneer Oostens,
Wat fijn om te lezen dat u ons zou aanbevelen! We willen u bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen u nog veel wasplezier met de nieuwe wasmachinekast van Wastoren. Met vriendelijke groet, Frédérique - Team Wastoren


Kor Beiboer

8/10

Erg blij met het product

Reactie Wastoren:

Beste meneer Beiboer,
bedankt voor het achterlaten van uw review! Fijn om te lezen dat u ons zou aanbevelen. We willen u nog veel plezier wensen met uw aankoop! Met vriendelijke groet,...
Beste meneer Beiboer,
bedankt voor het achterlaten van uw review! Fijn om te lezen dat u ons zou aanbevelen. We willen u nog veel plezier wensen met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Frédérique - Team Wastoren


Karel Claessens

10/10

Prima kwaliteit en uiterst praktische kasten.
De levering werd 2x uitgesteld door toeleveringsproblemen maar was uiteindelijk nog een week vroeger dan de laatste aangekondigde datum.
Het...
Prima kwaliteit en uiterst praktische kasten.
De levering werd 2x uitgesteld door toeleveringsproblemen maar was uiteindelijk nog een week vroeger dan de laatste aangekondigde datum.
Het montagefilmpje van de basiskast is wel wat gedateerd met labels op elke plank waarnaar verwezen wordt.
Desondanks verliep de volledige installatie vlekkeloos en het werd duidelijk dat het zeer degelijk materiaal betrof.
De kasten staan stevig verankerd aan de muur met de bijgeleverde beugels waardoor ze geen millimeter bewegen.
Zeker aan te bevelen!

Reactie Wastoren:

Beste meneer Claessens,
hartelijk dank voor het achterlaten voor uw uitgebreide beoordeling! Dank voor uw eerlijke feedback en wat fijn om te horen dat u te zo tevreden bent met de kwaliteit van...
Beste meneer Claessens,
hartelijk dank voor het achterlaten voor uw uitgebreide beoordeling! Dank voor uw eerlijke feedback en wat fijn om te horen dat u te zo tevreden bent met de kwaliteit van de kasten. Wij willen u veel was plezier wensen met uw nieuwe opstelling!
Met vriendelijke groet, Frédérique - Team Wastoren


Niels

7/10

Tijdig gecommuniceerd over niet tijdige levering. Momenteel nog in afwachting van het bestelde product, dus nog niet in staat om een volledige beoordeling te geven.

Reactie Wastoren:

Beste Niels, bedankt voor het achterlaten van een review! We begrijpen dat u nog niet in staat bent om uw volledige ervaring met ons te delen omdat uw product momenteel niet op voorraad is en de... Beste Niels, bedankt voor het achterlaten van een review! We begrijpen dat u nog niet in staat bent om uw volledige ervaring met ons te delen omdat uw product momenteel niet op voorraad is en de levering daarom is uitgesteld. Excuses voor het ongemak, we hopen dat u erg blij zal zijn met uw aankoop wanneer deze eindelijk binnen is! Met vriendelijke groet, Amber - Team Wastoren


Marije Hartmann

7/10

Goed contact! Helaas is de bestelling met 3 week vertraagd.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Hartmann, bedankt voor het achterlaten van een review! Zoals we met u hebben gecommuniceerd bevat uw kastopstelling inderdaad een onderdeel die op dit moment niet voorradig is.... Beste mevrouw Hartmann, bedankt voor het achterlaten van een review! Zoals we met u hebben gecommuniceerd bevat uw kastopstelling inderdaad een onderdeel die op dit moment niet voorradig is. Desondanks hopen we dat als de levering eenmaal binnen is, u blij zal zijn met de waskast! We zijn blij om te lezen dat u bedrijf wil aanbevelen en tevreden bent met het contact. Met vriendelijke groet, Amber - Team Wastoren


Ilia Khaustov

4/10

The instruction manual and the idea behind the furniture are not good. It shouldn't cost 300 euros to buy a piece of furniture that is wobbly unless you fix it dead to the wall. Great disappointment.

Reactie Wastoren:

Dear mister Khaustov, we saw that you expressed some concerns in your review, therefore we have contacted you by phone this week. During our phone call we understood that you've encountered issues... Dear mister Khaustov, we saw that you expressed some concerns in your review, therefore we have contacted you by phone this week. During our phone call we understood that you've encountered issues with the stability of the cabinet because you have chosen to not follow every step of the instruction manual. We clarified that the problem may not stem from the quality of our product, because our cabinets are 100% reliable when constructed according to the instruction manual. In our effort to ensure safety, our customer service team reached out to you again to offer assistance and guidance to make sure the cabinets are installed in the correct way. Unfortunately, this was not answered. If you're open to receiving advice, please don't hesitate to contact us back. We're here to assist you and would love to help. Kind regards, Amber - Team Wastoren


Sebastiaan in 't Hout

10/10

Zeer positief

Reactie Wastoren:

Beste meneer in 't Hout, bedankt voor uw super positieve beoordeling! Ik lees dat u de levering en service zeer goed heeft ervaren. Wat fijn! We zijn ook blij om te horen dat de instructies voor u... Beste meneer in 't Hout, bedankt voor uw super positieve beoordeling! Ik lees dat u de levering en service zeer goed heeft ervaren. Wat fijn! We zijn ook blij om te horen dat de instructies voor u duidelijk waren. Hopelijk kunt u nu mooi genieten van de nieuwe wasmachine kast! Met vriendelijke groet, Amber - Team Wastoren