Correcte levering, en goed verpakt.
Reactie Wastoren:
Beste meneer Randewijk, Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Bedankt dat u dit met ons deelt. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Hartelijk dank voor het delen van uw review! Hopelijk bent u al aan het genieten van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Erg fijn om te lezen en bedankt hiervoor! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste Herman, Hartelijk dank voor het delen van uw review! Hier zijn wij erg blij mee. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Super!! Bedankt voor het delen :) Veel plezier met uw Wastoren. Groet, Babette - team Wastoren
Beste Eric en Lisette, Wat leuk om dit te lezen! Fijn dat jullie nu na het ruilen van een kast helemaal tevreden zijn. Geniet ervan! Groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Janssen, Super om te horen dat u het zo heeft ervaren. Dank voor het delen van uw review. Wij wensen u veel plezier met uw Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Mekkering, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw de Leeuw, Dank voor het delen van uw ervaringen. Vervelend om te lezen dat u het lastig vond om onze kasten op te bouwen. Wij nemen dit mee in de toekomst om te kijken of wij dit...
Beste meneer Verver, Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide feedback. Wij zullen uw punten meenemen in de toekomst. Het kan kloppen dat de tekening niet helemaal naar verhouding is,...