8.9 /10

checkbox97% beveelt Wastoren aan!

G. van Rijn

Fijn bedrijf om je aankoop te doen. Duidelijke omschrijving van produkten en hun gebruik. Kasten zij degelijk en doordacht. Materiaal overzichtelijk verpakt met duidelijke omschrijvingen.

WSCS1462 2x en WSTN048 2X

Patricia van der Kolk

Zeer mooie wastoren, van een goed bedrijf!

Antwoord Wastoren

Beste mevrouw van der Kolk, Heel erg bedankt dat u uw positieve ervaringen hier met ons deelt! We hopen dat u geniet van het eind resultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Bas Kerpel

SPAM Goed

Antwoord Wastoren

Beste meneer Kerpel, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen met ons! We wensen u veel plezier met het eind resultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Dik van Oeveren

Goede ervaringen, mooie kast

Geen vragen

Marcel Coops

ervaren als zeer goed.

Antwoord Wastoren

Beste meneer Coops, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons. Ik ga uw extra compliment over de TOP service delen met mijn collega's, die zullen dat erg leuk vinden! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Henk Schepers

geweldige service en snelle levering

Product of service:
2x Basiskast met uittrekplateau | Zwart eiken look 2 x Opzetkast hoog van 87cm hoog | Zwart eiken look

Antwoord Wastoren

Beste meneer Schepers, Wat fijn om te lezen dat u zowel onze service als levering positief heeft ervaren. Bedankt dat u dat hier met ons deelt. Veel wasplezier! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Bert Van den Beucken

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ansich alles keurig verlopen. Des te jammer dat er dan tot 2x in de verpakking gegevens/papieren van ikea te vinden zijn. Ik wil hiermee niets over prijs, kwaliteit of service zeggen, maar je voelt je dan toch belazerd…….

Antwoord Wastoren

Beste meneer van den Beucken, Allereerst; hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons. We betreuren het om te lezen dat u onjuiste handleidingen in de verpakking heeft ontvangen. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij gelijk telefonisch contact opgenomen met u om een goede inschatting te kunnen maken van wat u precies had ontvangen en daarna hebben wij dit ook gelijk terug gekoppeld met de fabriek waar wij onze kasten laten produceren. Bedankt voor uw begripvolle reactie tijdens dit gesprek en we hopen dat u ondertussen geniet van het eindresultaat! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Marc De Cock

Algemeen tevreden

Kastenwand

Antwoord Wastoren

Beste meneer de Cock, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons. We zijn blij om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent, maar omdat u bij de extra vragen heeft aangegeven dat er 1 deur niet goed sluit hebben wij gelijk even telefonisch contact opgenomen met u. Fijn dat jullie de foto's ervan met ons delen, zo kunnen we mee kijken naar wat er wellicht niet goed gaat en mogelijk een nieuwe deur of onderdeel toesturen om dit probleem te verhelpen. Mochten wij in de toekomst nog iets anders voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit graag. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Stephan Gilles

SterSterSterSterLege ster

Fantastisch

Product of service:
Wasmachine en droger kast ombouw

Antwoord Wastoren

Beste meneer Gilles, Kort maar krachtige review ;) Heel erg bedankt dat u dit met ons hier deelt! We hopen dat u al even geniet van het eindresultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Eddy Govaert

snelle levering, top kwaliteit ,mee geleverd plan was duidelijk

Antwoord Wastoren

Beste meneer Govaert, Wat een leuke en positieve review om te mogen lezen, hartelijk dank dat u hier de moeite voor heeft genomen. We wensen u veel plezier met het eind resultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Derk Vosselman

Goede afspraken, die nagekomen werden@

Antwoord Wastoren

Beste meneer Vosselman, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van het eindresultaat! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Dick de Boer

SterSterSterLege sterLege ster

Website en materialen oké. Zie verder bij monteren.

Wastoren (2x)

Antwoord Wastoren

Beste meneer de Boer, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons. Ik heb uw tips uit het kopje 'monteren' meegenomen en gedeeld met mijn collega's. Wij zullen dit meenemen voor in de toekomst. Hopelijk bent u nu wel aan het genieten van een mooi en functioneel eind resultaat! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Sandra Schaap

Goede service, goed telefonisch bereikbaar.vlotte levering

Was toren met boven kasten

Antwoord Wastoren

Beste mevrouw Schaap, bedankt voor de fantastische beoordeling! We zijn blij om te lezen dat uw een goede service heeft ervaren en een vlotte levering. Als u vragen heeft, staan we altijd voor u klaar! We willen u heel veel plezier wensen met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren

De graaff

Top bedrijf zou het gelijk aanbevelen

Wasmachine kast 2.0

Antwoord Wastoren

Beste meneer de Graaff, bedankt voor uw prachtige beoordeling! We zijn heel blij om te lezen dat u een goede Wastoren-ervaring heeft gehad en u ons gelijk zou aanbevelen. We hopen dat u veel plezier gaat hebben met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren

Miranda Meurs

Makkelijke website, goede kwaliteit kasten

Wastoren met opzetkast, 2 onderkasten en een hoge kast met opzetkastje

Antwoord Wastoren

Beste mevrouw Meurs, hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. We vinden het leuk om te lezen dat de levering goed is verlopen en dat u de website makkelijk vind. Wel zie ik uw punt over de montage. We zullen uw tips meenemen. We willen u heel veel plezier willen wensen met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Geantwoord op

Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2018

Wastoren

Voor wasmachine en/of droger. Nooit meer bukkend de was doen. De wasmachine wordt verhoogd en de leidingen zijn volledig uit het zicht. Bovendien is het geen rommeltje meer door de optimale opbergmogelijkheden. Iedere wasmachine en/of droger past!

Hendrik ter Kuilestraat 5

7547BB Enschede

G. van Rijn

WSCS1462 2x en WSTN048 2X

Patricia van der Kolk

Zeer mooie wastoren, van een goed bedrijf!

Bas Kerpel

Stephan Gilles

SterSterSterSterLege ster

Fantastisch

Product of service:
Wasmachine en droger kast ombouw

Eddy Govaert

snelle levering, top kwaliteit ,mee geleverd plan was duidelijk

Derk Vosselman

Goede afspraken, die nagekomen werden@

Dick de Boer

SterSterSterLege sterLege ster

Website en materialen oké. Zie verder bij monteren.

Wastoren (2x)

Sandra Schaap