G. van Rijn
Fijn bedrijf om je aankoop te doen. Duidelijke omschrijving van produkten en hun gebruik. Kasten zij degelijk en doordacht. Materiaal overzichtelijk verpakt met duidelijke omschrijvingen.
- Product of service:
- WSCS1462 2x en WSTN048 2X
Zeer mooie wastoren, van een goed bedrijf!
SPAM Goed
Goede ervaringen, mooie kast
ervaren als zeer goed.
geweldige service en snelle levering
Ansich alles keurig verlopen. Des te jammer dat er dan tot 2x in de verpakking gegevens/papieren van ikea te vinden zijn. Ik wil hiermee niets over prijs, kwaliteit of service zeggen, maar je voelt je dan toch belazerd…….
Algemeen tevreden
Fantastisch
snelle levering, top kwaliteit ,mee geleverd plan was duidelijk
Goede afspraken, die nagekomen werden@
Website en materialen oké. Zie verder bij monteren.
Goede service, goed telefonisch bereikbaar.vlotte levering
Top bedrijf zou het gelijk aanbevelen
Makkelijke website, goede kwaliteit kasten
Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer mooie wastoren, van een goed bedrijf!
SPAM Goed
Goede ervaringen, mooie kast
ervaren als zeer goed.
geweldige service en snelle levering
Algemeen tevreden
Fantastisch
snelle levering, top kwaliteit ,mee geleverd plan was duidelijk
Goede afspraken, die nagekomen werden@
Website en materialen oké. Zie verder bij monteren.
Goede service, goed telefonisch bereikbaar.vlotte levering
Top bedrijf zou het gelijk aanbevelen