Reactie Wastoren:
Beste meneer Krikke, Hartelijk dank voor uw positieve review en aanbeveling. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Marjolijn, Super!! We zijn blij om te lezen dat u ons aanbeveelt en zo positief bent. Veel plezier met uw Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve review! Geniet van een mooie en praktische wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Steven, Wauw wat een gedetailleerde review over waarom u zo positief bent over de ervaringen met ons bedrijf. Hier zijn wij erg blij. Bedankt voor het delen. We wensen u veel plezier met een...
Beste meneer Hogeveen, Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren! Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Ton, Dat is ook top om te lezen! Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen! Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Trapman, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Ik vind het wel vervelend om te lezen dat er paar beschadigingen waren. Omdat wij voor kwaliteit staan wil ik u meegeven dat wij altijd...
Beste mevrouw Koehoorn, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en aanbeveling. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer, Kort maar krachtig en gelukkig wel positief ;) Bedankt dat u dit met ons deelt. Geniet van een mooie nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren