Heel betrouwbaar en correct
Reactie Wastoren:
Beste mevrouw de Kievit, Bedankt dat u dit met ons deelt. Wij zijn erg blij om dit te lezen. Veel plezier met uw nieuwe kasten! Groet, Babette - team Wastoren
Beste Emil, Wat leuk dat u dit met ons deelt! Hier doen wij het voor ;) Geniet van uw nieuwe Wastoren. Groetjes, Babette - team Wastoren
Beste Marcel, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dat maakt ons weer blij :) Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Daar zijn wij blij mee :) Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste Ivan, Super!! Dat horen wij graag :) Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Kneppers, Wat leuk en fijn om dit te lezen. Bedankt dat u dit met ons deelt. Veel plezier gewenst met uw mooie aankoop. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Boer, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen! Erg fijn om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Roel, Fijn om te horen dat u tevreden bent over het materiaal! Dat is zeker een goed punt ter verbetering, zodra dit mogelijk is; gaan we deze verandering toepassen :) Staat hoog op onze...
Beste meneer Zwoferink, Dat is begrijpelijk! We zijn blij dat de levering netjes is verlopen en hopen dat u ook tevreden zult zijn over het eindresultaat! Mocht u tijdens de opbouw van de kasten nog...
Beste meneer Couwenberg, Wauw wat een leuk bericht! Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel het product als de service. Bedankt voor het delen. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet,...