Thomas
- Product of service:
- Wasmachinekast
Degelijke wasmachinekast
Betrouwbaar bedrijf. De wastoren is van zeer goede en zware kwaliteit. De eikenkleur is erg mooi en modern. Onze keuken heeft echt smoel gekregen door deze mooie kast. Ook de uittrekbare plank voor de wasmand is oerdegelijk en mooi.
Korte lijnen en snel handelen als iets niet goed is gegaan
Goede service en deskundig advies
Geweldig
Snelle levering en goed in elkaar te zetten
Perfect
Gewoon goed, geen opmerkingen
Super blij met mijn bestelling was Wastoren. De kwaliteit is heel goed en het eindresultaat is prachtig. Helaas hadden wij zelf een paar kastjes en frontjes beschadigd tijdens de montage, maar dit werd super goed en snel opgelost door wastoren. De onderdelen werden zonder gedoe nagestuurd. Echt top service en super vriendelijke medewerkers!
Zeer prettig
Top service en goede beschrijvingen
Werd geleverd zoals afgesproken.
Excellent communication, support and really good quality products.
Keurig op tijd geleverd goede kwaliteit duidelijke instructies om in elkaar te zetten
Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect
Gewoon goed, geen opmerkingen
Zeer prettig
Top service en goede beschrijvingen
Werd geleverd zoals afgesproken.
Excellent communication, support and really good quality products.
Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt: