Claudia Saglibene
Vlotte correcte keurige afhandeling met super mooie kast, zeer tevreden is degelijk materiaal zou het iedereen aanbevelen
- Product of service:
- Wasplaats met storage
Over het algemeen tevreden, maar de kast (en de bouwtekening) is niet foutloos. Een klepkastje blijft niet in de open positie. Daarnaast heb ik twee maten stelschroeven ontvangen voor de onderplaat van de kasten, eigenlijk zijn te te kort. Ik miste een cruciaal onderdeel om de klepkast te monteren. Tot slot hadden enkele planken hadden kleine beschadigingen. De kasten zijn eenvoudig zelf in elkaar te zetten, af en toe is hulp vereist bij het kantelen of rechtop zetten. De manier van monteren lijkt op bijvoorbeeld die van een Ikea kast.
Superblij met de levering mooi geleverd. Bij het monteren waren al de documenten er en was makkelijke alles te monteren.het hout ziet er stevig uit .
Top geregeld
Heel goed, snelle en effectieve communicatie. Voor zover nu te zien goed product!
Prima levering en kwalitei
Wastoren
Top , van bestellen tot leveren. Uiterst vriendelijke chauffeur die alles perfect kon uitleggen.
zeer goed
Artikel gekocht
Zeer positief
Ik heb drie wastorens bij Wastoren besteld, inclusief bovenkasten en klep kasten. Ik ben tevreden met het resultaat, maar Wastoren was dan ook een stuk duurder dan de alternatieven. Echter werd nog voor de uitlevering geadverteerd met (een door mij misgelopen) 20% Black Friday korting en dan overheerst toch het gevoel van een te hoge prijs.
Top bedrijf. Alles is perfect.
Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:
Top geregeld
Prima levering en kwalitei
Wastoren
zeer goed
Artikel gekocht
Zeer positief
Top bedrijf. Alles is perfect.
Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt: