8.9 /10

2015 reviewsSchrijf review

checkbox97% beveelt Wastoren aan!

2015 reviews

R Pijpker

Wastoren kast met wasmachine en wasdroger kast

Antwoord Wastoren

Beste klant, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

KeesJan Coenraad

Geweldige ervaring met wastoren.nl, staan je telefonisch keurig te woord, heel begripvol en komen de gemaakte afspraken absoluut na!

Wastorenkast opstelling

Antwoord Wastoren

Beste KeesJan, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, de levering en onze wasmachine kasten. Het compliment over onze klantenservice waarderen we enorm! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Jolanda Hendriks

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb 2 meubels gekocht voor de wasmachine en droger . Zeer stevig en fijne lades om je spullen in op te bergen . Er was een klein probleempje met de levering maar dat hebben ze zeer netjes opgelost bij de wastoren

2 wandmeubels voor wasmachine en droger

Antwoord Wastoren

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Daarnaast zijn we blij om te horen dat u tevreden bent met de door ons geboden oplossing voor de levering. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe was ruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

herman salters

SterSterSterSterLege ster

Zeer goed

2 wastorens

Antwoord Wastoren

Beste Herman, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Ordelmans

Vriendelijk en correcte afhandeling mede dankzij Sofie Jongbloed. En snelle levering van de materialen.

Wasombouw eiken.

Antwoord Wastoren

Beste meneer, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de service, de levering en onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Kinderopvang 2Samen

Top ervaring

Wasmachine kast

Antwoord Wastoren

Beste klant, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze wasmachine kasten. Wij wensen jullie veel was plezier! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Jeannette Calbo

prima ervaring

Product of service:
hoge kast en wastorens met opzetkasten voor wasdroger en wasmachine en een wasbakkast

Antwoord Wastoren

Beste Jeannette, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Dick Havenith

Prima, snel en correct een goed product geleverd.

wastoren

Antwoord Wastoren

Beste Dick, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasmachine kasten en de levering. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Arie-Jan Balfoort

Kort maar krachtig.

2xbasis 2x hoge topkast

Antwoord Wastoren

Beste Arie-Jan, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze wasmachine kasten en dat u de levering als goed heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Hans Hankamp

Zeer goed! Goeie service en producten.

Zeer uitgebreide wastoren

Antwoord Wastoren

Beste Hans, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden met de service en de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Hans Niessink

Het product is netjes op tijd en volledig afgeleverd. Het contact vooraf mbt de bestelling ging prima.

Antwoord Wastoren

Beste Hans, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasmachine kasten, de service en de levering. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Rein Koch

Duidelijke website en snelle levering

Antwoord Wastoren

Beste Rein, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel was plezier! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Rob Veenstra

Mooie kasten, echter losse afwerkstrips en een barst in een plank, mogelijk in fabriek, tijdens transport of levering. Gelukkig aan de achterkant, echter wel een punt van aandacht (verpakkingsmateriaal en behandeling van de pakketten).

Wastoren voor twee apparaten en extra kast

Antwoord Wastoren

Beste Rob, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden met de uitstraling van onze wasmachine kasten. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten en processen en zullen uw feedback over de transport en het verpakkingsmateriaal hierin zeker meenemen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Wim Kortman

We hebben de wastoren 2 maanden besteld en het bestaat uit 2 keer 2 delen boven en onder.

Twinproduct 4.3

Antwoord Wastoren

Beste Wim, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

René Kwantes

Top, mooie kasten, goede service!

Product of service:
Wasmachine en droger meubel met wasmandkast.

Antwoord Wastoren

Beste René, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden met de service en de kwaliteit van onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Geantwoord op

Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • check2015 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2018

Wastoren

Voor wasmachine en/of droger. Nooit meer bukkend de was doen. De wasmachine wordt verhoogd en de leidingen zijn volledig uit het zicht. Bovendien is het geen rommeltje meer door de optimale opbergmogelijkheden. Iedere wasmachine en/of droger past!

Ketelmakerij 5

Wasmachine kast

Jeannette Calbo

prima ervaring

Dick Havenith

Prima, snel en correct een goed product geleverd.

wastoren

Arie-Jan Balfoort

Kort maar krachtig.

2xbasis 2x hoge topkast

Hans Hankamp

Zeer goed! Goeie service en producten.

Zeer uitgebreide wastoren

Wastoren voor twee apparaten en extra kast

Wim Kortman

Twinproduct 4.3

René Kwantes

Top, mooie kasten, goede service!

Product of service:
Wasmachine en droger meubel met wasmandkast.

Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10