8.9 /10

1970 reviewsSchrijf review

checkbox97% beveelt Wastoren aan!

1970 reviews

Ric Meeuwisse

Gemakkelijk om samen te stellen en snelle levering

Meerdere kastopstellingen

Antwoord Wastoren

Beste Ric, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasmachine kasten en service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Michelle Pouwels

SterSterSterHalve sterLege ster

De site is super. Je kunt perfect alles uitmeten en de kasten samen stellen.

Antwoord Wastoren

Beste Michelle, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze website en service. We hebben geprobeerd om contact met u op te nemen, zowel telefonisch als via e-mail, om uw ervaring met ons te bespreken, maar helaas hebben we u nog niet kunnen bereiken. We staan graag voor u klaar en helpen u graag. Laat u het ons weten zodra het u uitkomt? Dan kijken we samen naar de best mogelijke oplossing. Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Marjolein Linssen

SterSterSterHalve sterLege ster

De wastoren ziet er heel erg mooi uit, maar is lastig in elkaar te zetten.

Product of service:
Toren voor droger boven de wasmachine en hoge opbergkast van 60cm breed | Incl. legplank

Antwoord Wastoren

Beste Marjolein, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met uw wasmachine kast. Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten en zullen uw opmerking over de montage daar in meenemen. Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

D Planting

Zeer goed

Product of service:
Was -droger kast met lade.

Antwoord Wastoren

Beste meneer Planting, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasmachine kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Ingrid

Prima bedrijf. Komt afspraken na en ik ben er blij mee.

Washtower

Antwoord Wastoren

Beste Ingrid, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasmachine kasten en de service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Hans Verkerk

Doet wat het beloofd

Wasmachine en drogerkast

Antwoord Wastoren

Beste Hans, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u het monteren van de wasmachine kasten zeer goed te doen vond. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Chris

via online configurator bestelling geplaatst

2 wastorens met bovenkasten

Antwoord Wastoren

Beste Chris, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

peter

Meer dan Top !

Wasmachine opstelling, zwart eiken

Antwoord Wastoren

Beste Peter, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met onze kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Dietmar Griep

Mooi product en goed service

Washtower (2)

Antwoord Wastoren

Beste Dietmar, Heel erg bedankt voor het achter laten van deze positieve review. We vinden het heel fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten en zullen uw opmerking over het nummeren van onderdelen daar zeker in meenemen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren.

Frederik Brouwer

Wastoren is een goed bedrijf, naar mijn mening. Kwaliteit van de kasten is goed, zit stevig in elkaar( wasmachine,- en droger,- kast) . De andere kasten zijn ook zeer goed voor de functie, waarvoor ze ontworpen zijn. En als er iets niet goed is kun je rekenen op een goede klantenservice. Aardig en bereid te helpen .

Wastoren kasten combinatie

Antwoord Wastoren

Beste Frederik, hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, het ontwerp en onze service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Albert Hoogenes

Goede kwaliteit, enige minpunt de achterwand van de kasten is veel te dun plaat materiaal met te weinig schroeven en een onwijs lelijk groot gat voor de muurbeugel.

Wasmachine kasten

Antwoord Wastoren

Beste Albert, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze kasten. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze producten en nemen uw opmerking over de achterwand zeker mee. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Peter

Uitstekend, goede kwaliteit, prettige service!

Antwoord Wastoren

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Daar zijn wij heel blij mee. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, service, en levering. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Onno Wolvetang

Hele mooie en stevige kasten. Uitstekende nazorg.

4 kasten

Antwoord Wastoren

Beste Onno, Hartelijk dank voor het achter laten van een positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze kasten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Henk van de Vorst

Alle afspraken nagekomen en zeer snel geleverd

wastoren

Antwoord Wastoren

Beste Henk, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en dat het monteren van de kast met behulp van de handleiding goed te doen was! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Annemarie Geerings

Perfect

Wastoren met bovenkast

Antwoord Wastoren

Beste Annemarie, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze 5 sterren review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en dat het monteren goed verliep. We wensen u veel was plezier! Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Geantwoord op

Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • check1970 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2018

Wastoren

Voor wasmachine en/of droger. Nooit meer bukkend de was doen. De wasmachine wordt verhoogd en de leidingen zijn volledig uit het zicht. Bovendien is het geen rommeltje meer door de optimale opbergmogelijkheden. Iedere wasmachine en/of droger past!

Ketelmakerij 5

7553 ZP Hengelo

1970 reviews

Ric Meeuwisse

Gemakkelijk om samen te stellen en snelle levering

Meerdere kastopstellingen

Michelle Pouwels

SterSterSterHalve sterLege ster

De site is super. Je kunt perfect alles uitmeten en de kasten samen stellen.

Marjolein Linssen

SterSterSterHalve sterLege ster

De wastoren ziet er heel erg mooi uit, maar is lastig in elkaar te zetten.

D Planting

Zeer goed

Product of service:
Was -droger kast met lade.

Ingrid

Prima bedrijf. Komt afspraken na en ik ben er blij mee.

Washtower

Wastoren kasten combinatie

Albert Hoogenes

Wasmachine kasten

Peter

Uitstekend, goede kwaliteit, prettige service!

Onno Wolvetang

Hele mooie en stevige kasten. Uitstekende nazorg.

4 kasten

Henk van de Vorst