9.3 /10

checkbox97% beveelt Wasparfum.nl aan!

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De wasparfum zelf heb ik verder niks over te zeggen. Ruikt lekker. Maar had paar weken terug besteld en een dag later kwam er een actie omdat een collega ging trouwen. Heel leuk maar net dag ervoor besteld. Dus gemaild met de vraag of ik de korting terug kom krijgen of de korting kon krijgen op een volgende bestelling. Eerste mail werd er gezegd dat ze geen korting konden geven op reeds bestelde producten. En dat ik de socials in de gaten moest houden voor kortingen. 2e mail gestuurd met de vraag of ik korting kon krijgen voor volgende bestelling. Een wat langere mail terug met eigenlijk hetzelfde verhaal. Erg jammer dat hier niet op ingespeeld word. Slechte service. Helaas

Antwoord Wasparfum.nl

Soms valt een spontane actie nét na een bestelling, en dat is natuurlijk jammer. In dit geval ging het om een onverwachte korting ter ere van het huwelijk van een collega bedoeld als verrassing en daarom niet vooraf aangekondigd. Er is hierover contact geweest met deze klant via de mail. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar achteraf korting geven is helaas niet mogelijk. We vinden het jammer, maar we moeten hierin één lijn trekken om het voor iedereen eerlijk en beheersbaar te houden. We waarderen het dat dit gedeeld wordt; zulke feedback helpt ons en wordt zeker meegenomen. Fijn om te horen dat de wasparfum in de smaak valt!

Geantwoord op

H

Heerlijke geuren!

Bianca

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas wordt er ook bij wasparfum bezuinigd. Mijn was (en mijn huis) rook altijd heerlijk naar de waspafum. Nu niet meer, zelfs niet als ik een halve fles per keer gebruik. Jammer. Ik dacht niet dat jullie zouden vallen voor dit downgraden en wel de volle mep vragen. Ik bestel niet meer.

Wasparfum Perla

Rosalien Verbunt

Top service. Verkeerd product door hun opgestuurd. Sturen de juiste na met behoud verkeerde producten.

Wasparfum Sole

Anneke Morauw

Super snel geleverd met top producten

Online

Yasmine Bahi

Heeerlijk

Monique van der Weide

Snelle levering van een geweldig product!

Fiori si Pesco wasparfum

Ans Wijnen

SterSterSterLege sterLege ster

Verzending duurt wel langer dan bij de meeste webshops en vond verzendkosten hoog (4,40) had ook in een envelop gekunt

Proefpakket wasparfum

Karolina Ten asbroek

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb producten nog niet ontvangen

Waspaarfum pakket

B Pompe

Wasparfum diamante

Nancy Wever

Ik had een proefje besteld van de geur Diamond. Heerlijke geur, wil deze zeker gaan bestellen.

Diamond

Debbie Van Der Vleuten

De was parfum is echt heerlijk !! Heel mn huis ruikt er lekker van ik ben er echt blij mee!

Heerlijk geuren!❤️

Murat

Uitstekend

Was parfume

Lisette Trinthamer

Goede en snelle levering.

Jorieke Vosmer

Heerlijke wasparfum!

Verschillende proefverpakkingen wasparfum

Wasparfum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wasparfum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 25 februari 2019

Wasparfum.nl

Wasparfum.nl heeft het exclusieve dealerschap van Wasparfum voor geheel Nederland. Wasparfum wordt gefabriceerd in Italië en is daar geruime tijd op de markt onder de merknaam Le Essenze di Elda. Het Nederlandse bedrijf is in 2018 opgericht. Verkoop van Wasparfum gebeurt via wasparfum.nl en via dealers.

Griend 28

Online

Yasmine Bahi

Heeerlijk

Monique van der Weide

Snelle levering van een geweldig product!

Fiori si Pesco wasparfum

Murat

Uitstekend

Was parfume

Lisette Trinthamer

Goede en snelle levering.

Jorieke Vosmer

Heerlijke wasparfum!