Debbie Van Der Vleuten
De was parfum is echt heerlijk !! Heel mn huis ruikt er lekker van ik ben er echt blij mee!
- Product of service:
- Heerlijk geuren!❤️
Uitstekend
Goede en snelle levering.
Heerlijke wasparfum!
Vertraagd, niet op voorraad, geannuleerd
Heerlijk wasparfum met langhoudende geur, ik krijg er regelmatig complimenten over.
Snelle levering, heerlijke wasparfum, wel prijzig.
Dit merk van wasparfum verkoopt zichzelf! Het ruikt heerlijk ik gebruik het al jaren en ben echt fan!!
Bestel regelmatig wasparfum, gaat eigenlijk altijd goed. Pas n misverstand met betalen via klarna, bestelling was niet doorgekomen, contact gehad met de app ging prima. Toevallig toen ik besteld had was met korting en helaas was de code verlopen, maar alsnog de korting gekregen, dat vind ik heel aardig 👌🏻. Verder altijd netjes op de hoogte gehouden als pakket onderweg is.
momenteel is hun wasverzachter de beste alleen de prijs daar moet nog wat aangedaan worden.
Producten zijn super goed
Ik heb mijn bestelling vlot ontvangen.
Kan niet meer zonder ruikt zoo heerlijk!
Voor dochter een proefpakket besteld: ze is er lyrisch over. Wat voor mij ook zwaar telt is dat ze nu geen wasverzachter meer gebruikt en dus (hoop ik) de vetlaag in de leidingen wegwerkt.
Heb hem helaas nog niet ontvangen
Wasparfum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wasparfum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
Goede en snelle levering.
Heerlijke wasparfum!
Vertraagd, niet op voorraad, geannuleerd
Snelle levering, heerlijke wasparfum, wel prijzig.
Producten zijn super goed
Ik heb mijn bestelling vlot ontvangen.
Kan niet meer zonder ruikt zoo heerlijk!
Heb hem helaas nog niet ontvangen
Wasparfum.nl heeft de volgende resultaten bereikt: