Shaa

goed, prima, houden aan afspraken en product precies zoals op de site

Wasmachinekast

Wim

Mooie dubbele wasombouw in zwart. Het netjes in elkaar zetten is best een klus. Alle onderdelen waren geleverd en past precies. Een degelijk Duits product.

Dubbele wasombouw

Gaby

Oerdegelijk, stevig en mooi meubel voor onze wasmachine en droger. Goed zelf in elkaar te zetten. Bij een klein mankement aan 1 van de panelen werd deze zonder vragen opnieuw geleverd. Super klantenservice!

Premium - Sahra

Wil K.

Ben blij met de wasombouw. Netjes gewerkt en helemaal naar wens!

Frank

super geleverd product. ombouw voor wasmachine, droger en een bergkast. Past allemaal perfect. Kwalitatief perfect degelijk materiaal. Ook bij een klein mankement qua oplevering super afgehandeld. Dit nog eens een bedrijf zoals we ons dat voorstellen.

Elite One Wit

Erwin Tenhagen

Zeer goede kwaliteit en goed doordacht concept. De was ombouw is opgebouwd uit verschillende modules die je aan elkaar koppelt. Hierdoor is de complete was ombouw eenvoudig zelf op te bouwen, zelfs tot vlak aan het plafond. Omdat het kwalitatief stevig is, ben je wel even bezig om alles in elkaar te zetten. Maar dan heb je ook wat staan. Is een leuke klus. De kwaliteit en uitstraling maken dit zeker een premium product waar. De communicatie omtrent levering was helder en bij vragen kun je er simpel telefonisch terecht.

Premium one Navaro 240 cm en kast 45x 240 cm

Antwoord Wasombouw

Beste Erwin, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de uitstraling van uw wasombouw! De stevigheid van onze kasten is bij ons een prioriteit, dus heel fijn dat u dit ook zo ervaart. Om die reden dat de kasten ook zo lang mee kunnen gaan. Daarnaast wens ik u nog veel plezier met uw kasten! Met vriendelijke groet, Team Wasombouw

Joost

SterSterSterSterLege ster

Goede afstemming gehad in aankoopfase. Montage van de wasombouw was goed. 'In het werk' was er voldoende flexibiliteit om het netjes te krijgen. Na aantal maanden nog steeds erg tevreden over product.

Antwoord Wasombouw

Beste Joost, Bedankt voor uw terugkoppeling, dit zullen wij uiteraard doorgeven aan ons montageteam! Heel fijn dat u nog steeds tevreden bent met uw product. Want de tevredenheid van de klanten is voor ons het belangrijkste, ook op lange termijn. Wij wensen u nog veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Team Wasombouw

Brigitte

Zeer vakkundige mensen, die zelfs in de drukte op zondag komen. Ik ben heel blij met mijn Wasombouw!!

Wasombouw en aanrechtblad met onderkasten

Antwoord Wasombouw

Beste Brigitte, Erg bedankt voor deze terugkoppeling, daar is ons team erg blij mee! Het is goed om te horen dat u er zo blij mee bent, nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wasombouw

Arnold F.

Wat een top bedrijf! Service is super , levering is super en de kwaliteit is super, wat wil je nog meer! En nee, deze review komt echt it mijn ervaring met dit bedrijf, aanrader!

Premium one matzwart en 240 cm hoog

Antwoord Wasombouw

Beste Arnold, Wat een geweldige review, dank u wel! Fantastisch om te horen dat service, levering én kwaliteit zo goed bevallen; precies waar we elke dag voor gaan. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en uw vertrouwen in ons. Wij wensen u nog veel plezier met uw Wasombouw! Met vriendelijke groeten, Team Wasombouw

Otto

De ervaring prima

Royallette

Antwoord Wasombouw

Beste Otto, Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen, dat waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat alles prima is verlopen. Met vriendelijke groeten, Team Wasombouw

Bart Engelberts

Wij hebben een hele mooie samenstelling gekocht in de hele mooie nieuwe kleur notenhout. Dit in combinatie met zwarte apparatuur is gewoon geweldig. Echt een hele goede kwaliteit kasten die goed op elkaar aansluiten .

Kastenwand voor wasmachine en droger

Antwoord Wasombouw

Beste Bart, Wat leuk om te horen, dank u wel voor het vertrouwen en voor de keuze voor onze kleur Navaro, die combineert inderdaad prachtig met zwarte apparatuur. Fijn dat de kwaliteit en en de constructie zo goed bevallen. Als u een foto wilt delen, vinden we dat altijd geweldig. Veel plezier gewenst met de kasten! Met vriendelijke groeten, Team Wasombouw

Smelt

Heel goed alles netjes verpakt

Product of service:
Alleen in de hoge kast zijn de schroeven van de stelpoten nog te duidelijk aanwezig

Antwoord Wasombouw

Beste, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid was! Met vriendelijke groeten, Team Wasombouw

Beijer

Prima contact, prettige service

Wasombouwkast

Antwoord Wasombouw

Beste Beijer, Erg goed om te horen dat u onze service als prettig heeft ontvangen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten ons makkelijk kunnen bereiken en een goed gevoel hebben bij hun aankoop. Een prettige service en voldoende contact is hierin essentieel. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wasombouw

S. van Eijk

Ruim 2 uur rijden naar Kaatsheuvel voor een kast? Ja, en ik zou het zó weer doen. Ik was op zoek naar een oplossing voor een maatwerk bijkeukenopstelling, met ruimte voor een warmtepomp-unit links en een vloerverwarmingsverdeling rechtsonder. Dankzij het scherpe meedenken van Mert is het hele proces niet alleen soepel verlopen, maar kreeg ik ook slimme suggesties die me veel tijd én geld hebben bespaard. 🧠 Proactief meedenken Ik had oorspronkelijk een andere opbouw bedacht die neerkwam op bijna €2.700. Maar Mert wees me terecht op het feit dat de koelkast in mijn ontwerp wel erg hoog kwam te staan. Hij stelde toen voor om een lagere Classic-kast te gebruiken, die normaliter voor was/droger-stapeling wordt gebruikt. Slim detail: hierdoor kwam de kast wel iets naar voren te staan vanwege mijn vloerverwarming-unit — en daar dacht hij ook in mee. 🎁 Gratis zijpaneel van 90×240 cm Om dit netjes op te lossen stelde Mert kosteloos een groot zijpaneel voor, waarmee ik het zijaanzicht netjes kon afwerken. Super gul. Ik heb het paneel zelf op maat gezaagd tot 80 cm breed — en het resultaat is strak, gesloten en professioneel afgewerkt, zonder lelijke doorkijk aan de zijkant. 🚚 Afhalen in Kaatsheuvel Omdat ik het paneel zelf moest ophalen, besloot ik gelijk de volledige bestelling af te halen. Voordeel: geen wachttijd van 3 weken, maar al 11 dagen later kon ik mijn order ophalen. Ik was er net toen ze de vrachtwagen aan het lossen waren. Mijn bestelling werd er direct tussendoor gepakt en op een pallet gezet. Alles netjes verpakt, compleet en gecontroleerd. Het magazijn zag er echt super strak uit: schoon, geordend, vriendelijk personeel (“Wilt u iets drinken?”), en een prettige sfeer. Zo wil je graag geholpen worden. ✅ Eindresultaat Dankzij de snelle levering en het meedenken kon ik dezelfde week beginnen. In 3 dagen stond de hele kastwand erin, inclusief uitsparingen, maatwerk en aansluitingen. Alles past perfect, functioneert én ziet er top uit. ⸻ Conclusie: Wasombouw is een bedrijf dat écht meedenkt, vakkennis combineert met klantvriendelijkheid en waar je nog het gevoel hebt dat mensen trots zijn op hun werk. Bijzondere dank aan Mert en zijn team voor de tijd, service en scherpe blik!

Classic+EliteOne 240 - mat zwart

Antwoord Wasombouw

Beste Sander, Wat een geweldige en uitgebreide review, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen! Wij vinden het fantastisch om te lezen dat het meedenken en de oplossingen die Mert met u heeft besproken hebben geleid tot een resultaat waar u zo tevreden mee bent. Het doet ons veel plezier dat u de service, de snelle afhandeling én ons magazijn zo positief heeft ervaren. Ons team zet zich dagelijks in om klanten niet alleen een product te leveren, maar ook écht mee te denken in oplossingen – en het is mooi om terug te lezen dat dit bij u zo goed tot uiting is gekomen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bijkeukenopstelling en zijn er altijd om u verder te helpen mocht u nog vragen of wensen hebben. Met vriendelijke groet, Team Wasombouw

Sander van Eijk

Classic 240 + Vert. indeling & Elite One 240 - Mat zwart

Wasombouw verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wasombouw heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 17 maart 2021

Wasombouw

Verhoog je wasmachine en wasdroger naar de gewenste hoogte! Kies uit verschillende modellen van beste kwaliteit. Te koop als bouwpakket of door ons gemonteerd. Laagste prijs, beste kwaliteit!

Frankrijkstraat 3

Dubbele wasombouw

Gaby

Premium - Sahra

Wil K.

Ben blij met de wasombouw. Netjes gewerkt en helemaal naar wens!

Frank

Elite One Wit