Harmjan
- Product of service:
- Premium 1 + hoge kast + passtroken
Fijn contact, ze doen moeite voor je en komen afspraken na 👍🏼
Het product is zeer van goede kwaliteit. Het is zoals we verwacht hadden.
zijn heel behulpzaam, als er iets verkeerd is dan wordt het zonder problemen opgelost ( bij mij was een kastje niet goed stuurde na een berichtje meteen een nieuwe top service)
Netjes geleverd en degelijk materiaal. Er misten een paar onderdeeltjes om de kast in elkaar te zetten maar dat werd snel en keurig opgelost
Prima bedrijf. Reageert snel op vragen, geeft duidelijk antwoord. Het product dat ze leveren is van goede kwaliteit. Kasten zijn degelijk. De kast waar de wasmachine en droger instaat is dusdanig stevig geconstrueerd dat er niets mee kan gebeuren.
Zeer tevreden klantvriendelijk montage is super .
Zeer goed geholpen, prachtige kasten super goede kwaliteit, het was alleen jammer dat bij de afspraak weinig voorbeelden waren ivm een beurs.
goede kwaliteit producten
Goed bedrijf, fijn en stevige functionele wasombouw! De levering minder enthousiast.
Goede servive
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van het product.
Duidelijke afspraken
Bestelling netjes volgens afspraak geleverd. Kwaliteit beter dan verwacht! Echt top! Duidelijke werkwijze hoe de kast in elkaar te zetten. Toen bleek dat we van een onderdeel 2 linker hadden ipv een linker en rechter werd dit binnen 1 dag netjes opgelost. Enige min puntje… alle planken waren vies…maar dat is met een sopje zo opgelost.
Goed contact, prima geregeld
Wasombouw verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wasombouw heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn contact, ze doen moeite voor je en komen afspraken na 👍🏼
Het product is zeer van goede kwaliteit. Het is zoals we verwacht hadden.
Zeer tevreden klantvriendelijk montage is super .
goede kwaliteit producten
Goede servive
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van het product.
Duidelijke afspraken
Goed contact, prima geregeld